FOLLOW US: facebook twitter

Β. Μαστόρος: «Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό»

Ημερομηνία: 26-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Κόροιβος κέρδισε τον Πανερυθραϊκό εκτός έδρας, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, και ο point guard της ηλειακής ομάδας, Βένος Μαστόρος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Μενέλαο Σεβαστιάδη. Ο 24χρονος πλέι-μέικερ ανέφερε πως ο Κόροιβος κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος ελπίζει πως θα πετύχουν κάτι καλό.

Ο Μαστόρος ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για τη νίκη απέναντι στον Πανερυθραϊκό: «Οι δύο προηγούμενες ήττες, οι οποίες ήρθαν προς το τέλος του παιχνιδιού, μας πείσμωσαν περισσότερο, μας έκαναν να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να δώσουμε κάτι παραπάνω απ’ το 100%. Έτσι καταφέραμε να πάρουμε αυτήν την πολύ μεγάλη νίκη, δουλεύοντας βέβαια όλη την εβδομάδα μέχρι το ματς με τον Πανερυθραϊκό».

Για τη φετινή ομάδα του Κοροίβου: «Στο φετινό Κόροιβο είμαστε όλοι νέα παιδιά. Αν εξαιρέσουμε τον Πέτρο Νοέα, ο οποίος πάντως μαζί με μας γίνεται «νέος», όλοι είμαστε νέοι που έχουμε φιλοδοξίες να κάνουμε το καλύτερο και για την ομάδα και για τον εαυτό μας. Προσπαθούμε να δίνουμε καθημερινά το 100% για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι μες στο γήπεδο».

Για τον φετινό στόχο του Κοροίβου: «Εμείς δε μπορούμε να πούμε ότι έχουμε στόχο την άνοδο, γιατί είναι λίγο μακροπρόθεσμο αυτό. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι θα θέσουμε τους στόχους μας. Μέχρι το τέλος της χρονιάς νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Για την στήριξη του κόσμου: «Φέτος και ιδιαίτερα στο εντός έδρας ματς με τον Τρίτωνα, ο κόσμος μάς στήριξε πάρα πολύ, πιο πολύ κι από πέρυσι. Θέλουν, πιστεύω, να δουν την ομάδα να επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Basket League. Όλος ο νομός της Ηλείας είναι δίπλα στον Κόροιβο και θέλουν να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στην Α1. Θέλω να πιστεύω πως θα γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με τη Ν.Ε.Μ. (29/10). Για να δώσουμε, όμως, αξία στη νίκη που πετύχαμε το Σάββατο, πρέπει να κερδίσουμε και το παιχνίδι αυτό».

Για το πρωτάθλημα της Elite League: «Το φετινό πρωτάθλημα της Elite League είναι πολύ ανταγωνιστικό και φέτος όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν σε όλες τις έδρες. Κυρίως έτσι όπως έχει αλλάξει και διαμορφωθεί το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν σε οποιαδήποτε έδρα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν έδιναν τόση σημασία στην κατηγορία, αλλά φέτος με όλες αυτές τις αλλαγές βλέπουμε ότι ασχολούνται και με εμάς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος