FOLLOW US: facebook twitter

Β. Γιαννάτος: «Βήμα-βήμα να φτάσω όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Ημερομηνία: 03-02-2023 | Συντάκτης:

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

O 17χρονος ταλαντούχος γκαρντ, Βαγγέλης Γιαννάτος, κάνει το άλμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στον ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης, τον μεγάλο σύλλογο της Basket League. Ο Γιαννάτος πήγε στη Θεσσαλονίκη να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ στις 15-20 Ιανουαρίου, άρεσε πολύ από την πρώτη μέρα που έκανε προπόνηση στους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά», τον υπεύθυνο Νίκο Δεμερτζή και τον προπονητή των Ακαδημιών, Γιώργο Βαλαβανίδη, και μάλιστα ήθελαν να τον εντάξουν από τώρα στην Ακαδημία τους.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης, ως μαθητής της Β΄ Λυκείου, θα ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει περιβάλλον και σχολείο μεσούσης της σχολικής περιόδου κι έτσι αποφασίστηκε να μεταπηδήσει στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Βαγγέλης Γιαννάτος μίλησε στην «Πρωινή» για το άλμα στην καριέρα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Δεν το περίμενα όταν πήγα να δοκιμαστώ στην Θεσσαλονίκη. Μετά την πρώτη μου προπόνηση με συνεχάρησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και μου είπαν πως με θέλουν από τώρα στην Ακαδημία τους. Δεν το πίστευα. Πέταγα από την χαρά μου και προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω», μας είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με το πώς φαντάζεται το μέλλον του:

«Σίγουρα θέλω να γίνω επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσκετ, αλλά θέλω να προχωράω βήμα-βήμα. Καταρχάς θέλω να δείξω πως αξίζω να παίζω και σε υψηλότερο επίπεδο πλέον, σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και μέσα από την σκληρή δουλειά να φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Παράλληλα, θέλω να σπουδάσω Γυμναστική Ακαδημία, το σχολείο και οι σπουδές δεν πρόκειται να μπουν σε δεύτερη μοίρα».

*Όλο το ρεπορτάζ για την μεταγραφή του Γιαννάτου στον ΠΑΟΚ και οι δηλώσεις του ταλαντούχου γκαρντ, στο σημερινό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος