FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ Κατηγορία Παίδων ΕΣΚΑΗ: Πρωταθλητής ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 18-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας νίκησε 81-74 την Κυριακή στην Ήλιδα την Απολλωνιάδα και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή του παιδικού πρωταθλήματος στην Β΄ Κατηγορία. Μια τεράστια επιτυχία για τις υποδομές του συλλόγου και τα Αστέρια Αμαλιάδας που βοήθησαν και οδήγησαν τους τωρινούς πρωταθλητές στα πρώτα τους βήματα! Ψυχή της ομάδας και πανταχού παρών να λύνει όλα τα προβλήματα ο Δημήτρης Πέππας. Με ρεκόρ 19 νίκες 1 ήττα ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Α.Σ.Σ.Α. πήρε το προβάδισμα με φοβερό ρυθμό στην επίθεση από το πρώτο λεπτό και το κράτησε σε όλο τον αγώνα, χτίζοντας διψήφιες διαφορές σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση και για την ομάδα της Απολλωνιάδας, που βρήκε όμως μπροστά της μια ομάδα που ήθελε να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή.


Τα δεκάλεπτα: 27-18, 43-35, 61-45, 81-74.

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας (Κιούφης): Χαρίτος, Νιπεργιάλης, Αγγελόπουλος. Κουτσουβέλης, Βυθούλκας 19(3), Τσίρος 15(3), Καούκης 4, Πέππας 24(3), Βασιλείου 19.

Απολλωνιάδα (Φωτιάδης): Πετρόπουλος 3, Πιτουρας, Παναγιώτου 4(1), Σγούρας, Μπαλτίκας, Ντεμιρης 26, Χριστόπουλος 4, Βοΐκος 8, Κογιώνης 18, Αθανασόπουλος, Βαλκανάς 11.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος