FOLLOW US: facebook twitter

Υποβολή αιτήσεων για τα Πειραματικά σχολεία Πύργου

Ημερομηνία: 01-06-2021 | Συντάκτης:
Ανοιχτή η πλατφόρμα έως 17 Ιουνίου 2021 – Στις 24 Ιουνίου η κλήρωση των μαθητών που θα εισαχθούν

Άνοιξε από την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για την κλήρωση στην εισαγωγική τάξη (Προνήπια) στο 3ο  Πειραματικό Νηπιαγωγείο Πύργου καθώς και για την κλήρωση στην εισαγωγική τάξη (Α΄) στο 1ο  Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πύργου για το σχολικό έτος 2021-2022.

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στο σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-protupo-peiramatiko-skholeio, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες γονείς/κηδεμόνες από όλο τον Νομό, οι οποίοι/ες  επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στις εισαγωγικές τάξεις στα νέα Πειραματικά Σχολεία της πόλης αλλά και του Νομού γενικότερα, να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις μέσω του ως άνω συνδέσμου.

Υπενθυμίζεται ότι το 3ο Νηπιαγωγείο Πύργου είναι διασυνδεδεμένο ΠΕΙ.Σ. με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου. Κατά συνέπεια, τα νήπια που αποφοιτούν φέτος μπορούν να εγγραφούν απευθείας στην Α΄ τάξη του 1ου Δ.Σ Πύργου για το σχολικό έτος 2021-2022., εφόσον, βέβαια, οι γονείς/ κηδεμόνες τους το επιθυμούν.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική κλήρωση για την εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος