FOLLOW US: facebook twitter

Υποτονική η κίνηση στα Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα

Ημερομηνία: 18-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον
Η πανδημία επηρέασε την επισκεψιμότητα, ελπίδες για καλύτερη εικόνα τον Οκτώβριο

Επηρεασμένη από την πανδημία του κορονοϊού είναι η επισκεψιμότητα στα Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα κατά τη φετινή περίοδο, αφού αρκετοί λουόμενοι επέλεξαν να μην ταξιδέψουν φέτος για λόγους προστασίας από τον ιό. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, μέχρι τώρα έχουν επισκεφθεί τα Λουτρά περίπου 800 άτομα, δηλαδή 400 λιγότεροι σε σχέση με πέρυσι.

Η συντριπτική πλειονότητα των επισκεπτών είναι Έλληνες φέτος, αφού ελάχιστοι επέλεξαν να ταξιδέψουν στα Λουτρα, ενώ και οι ντόπιοι δεν ήταν λιγότεροι σε σχέση με άλλα χρόνια. Ο διευθυντής των Ιαματικών Λουτρών, Νίκος Λευκαδίτης, τόνισε στην «Πρωινή» ότι δεδομένων των φετινών συνθηκών η κίνηση κρίνεται ικανοποιητική, ενώ αν ο καιρός το επιτρέψει, μπορεί να αυξηθούν οι επισκέπτες στο υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

«Αν σκεφτούμε πώς είναι φέτος η χρονιά με τον κορονοϊό και το γεγονός ότι ανοίξαμε τον Ιούλιο, η επισκεψιμότητα είναι ικανοποιητική. Σίγουρα είναι μειωμένη σε σχέση με άλλα χρόνια, διότι ο κόσμος φέτος ήταν πολύ επιφυλακτικός στο να ταξιδέψει. Ακόμα και παραδοσιακοί επισκέπτες που κάνουν ετησίως 30 και 40 μπάνια στα λουτρά, φέτος μας είπαν ότι δε θα  έρθουν. Ο Αύγουστος ήταν αρκετά καλός. Μέχρι τώρα, πάντως, δεχόμαστε καθημερινά αρκετά τηλέφωνα από πολίτες που θέλουν να πληροφορηθούν το κόστος και το ωράριο λειτουργίας, εκφράζοντας πρόθεση να έρθουν. Ελπίζουμε ότι αν το επιτρέψει ο καιρός, θα είναι καλύτερη η εικόνα στο υπόλοιπο του φθινοπώρου. Ο σχεδιασμός μας, με βάση τα τωρινά δεδομένα, είναι να είμαστε ανοιχτοί ως τα τέλη Οκτωβρίου», ανέφερε ο κ.Λευκαδίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος