FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού ο καρδιολόγος Γιώργος Παναγούλιας

Ημερομηνία: 25-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την κάθοδο ως υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Πηνειού ανακοινώνει και επίσημα εντός των ημερών ο καρδιολόγος Γιώργος Παναγούλιας ο οποίος αναφέρει τα εξής:

«Όσοι ασχολούνται με τα κοινά στο Δήμο μας γνωρίζουν ότι έχω ξεκινήσει από καιρό επαφές με συνδημότες μου, προκειμένου να δημιουργηθεί μια μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη στηριζόμενη στην κοινωνία, με δημοκρατικές αρχές, όραμα και, το κυριότερο, με σεβασμό στον πολίτη. Η παράταξη αυτή θα απαρτίζεται από πολλά έμπειρα και ικανά στελέχη αλλά και από νέα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τόπου.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαι, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καιρών, που επιβάλλουν τον διάλογο, την συνεννόηση και τη συνεργασία σε όλα τα δημιουργικά άτομα και συλλογικότητες. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγάλουμε τον Δήμο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να προτάξουμε το «εμείς» και όχι το «εγώ», όπως έλεγε ο στρατηγός Μακρυγιάννης.

Η ενασχόλησή μου με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στηρίζεται και στηριζόταν πάντα σε υγιή πολιτική βάση και έχει ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών και του τόπου. Αυτό αποδεικνύεται από την πορεία μου κατά τα οκτώ χρόνια θητείας μου στα Δημοτικά Συμβούλια Δήμου  Γαστούνης (2007-2010) και Δήμου Πηνειού (2011-2014) όπου ως επικεφαλής της Αντιπολίτευσης, έδωσα μάχες ενάντια στις παθογένειες που εμποδίζουν την ανάπτυξη του τόπου.

Μετά λοιπόν από μια μακρά πορεία διαλόγου, επαφών και συζητήσεων, οι προσπάθειές μας καρποφόρησαν και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η διακήρυξη αρχών της παράταξής μας και η πλειοψηφία των στελεχών που θα την πλαισιώνουν. »


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος