FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιοι, επί της … κάλπης!

Ημερομηνία: 27-05-2019 | Συντάκτης:

Τις πρωινές κυρίως ώρες, επέλεξαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Ηλείας, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, προσερχόμενοι στις κάλπες με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Οι περισσότεροι συνοδεύονταν από συνεργάτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

«Σήμερα είναι η μέρα των πολιτών, αυτοί αποφασίζουν. Είναι η γιορτή της Δημοκρατίας για την τοπική αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος προσερχόμενος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Όπως είπε, είναι αισιόδοξος ότι η παράταξη «Ανάσα» θα είναι στο β’ γύρο και κάλεσε όλους τους συνυποψήφιους του, σε συνάντηση συνεργασίας τη Δευτέρα το πρωί, για το μέλλον της πόλης!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

«Σήμερα ψηφίζουμε με χαμόγελο και αισιοδοξία. Από αύριο χτίζουμε το μέλλον του Πύργου και των κοινοτήτων μας» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και πρόσθεσε ότι την επόμενη Κυριακή, η παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θα δώσει τη μάχη για την νίκη των εκλογών.

Στο χωριό του, τη Βαρβάσαινα, ψήφισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Αντώνης Καράμπελας εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η παράταξη «Πύργος Έργο Πολιτών» θα είναι πρώτη δύναμη. «Ανεξάρτητα ωστόσο από το αποτέλεσμα η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη και εκεί καλούμαστε όλες οι παρατάξεις σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας να είμαστε όλοι μαζί προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει ο δήμος μας».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Giannis Argiropoulos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

«Είμαι βέβαιος ότι από την άλλη Κυριακή που θα έχουμε και το τελικό αποτέλεσμα, θα ξεκινήσει μία νέα σελίδα, μία νέα εποχή για τον Δήμο Πύργου» επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου με το «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννης Αργυρόπουλος, από το 1ο Δημοτικό Σχολείο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα συνοδευόμενος από τις κόρες του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Ήρεμος και ευδιάθετος προσήλθε στην κάλπη, στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Κώστας Νικολούτσος, συνοδευόμενος από συνεργάτες της παράταξης «Μαζί Μπροστά». «Σήμερα επιτελούμε το καθήκον μας απέναντι στους δημότες του Πύργου για την επιλογή της νέας δημοτικής αρχής.  Είχαμε μια εποικοδομητική προεκλογική περίοδο στην οποία καταθέσαμε τις απόψεις μας για την διαχείριση των θεμάτων του δήμου».

Στο χωριό του, τα Χανάκια, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Λάμπης Αριστειδόπουλος. «Όλοι μας δώσαμε τη μάχη! Εύχομαι καλά αποτελέσματα και η οποιαδήποτε ετυμηγορία των συμπολιτών μας θα είναι σεβαστή» είπε.

Στα Καλύβια Ήλιδας, το χωριό του, ψήφισε ο Δήμαρχος Ήλιδας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Αρκετά ευδιάθετος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι η παράταξη «Ήλιδα Νέα Μέρα» θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει το βράδυ των εκλογών.

«Ο λαός έχει κρίνει και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μας επιλέξει» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης προσερχόμενος στην κάλπη. «Το σύνθημα το δώσαμε και είναι ανάπτυξη ξανά που έλειψε αυτή την 5ετία από τον τόπο» τόνισε.

Στο Κλαδέο, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας και εκ νέου υποψήφιος Θύμιος Κοτζάς. Όπως είπε, είναι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της κάλπης, εξέφρασε όμως τη δυσαρέσκεια του, για τους «τόνους» που όπως είπε ανέβασε συνυποψήφιος τις τελευταίες μέρες της εκλογικής περιόδου.

Στον τόπο καταγωγής του, τη Μουριά, επέλεξε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος. Μάλιστα, εξέφρασε την αισιοδοξία του, όχι μόνο για τη νίκη στις εκλογές αλλά και για την επικράτηση της παράταξης «Ολυμπία Νέα Αρχή» από την πρώτη Κυριακή.

«Σήμερα μιλάει μόνο ο λαός» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Αηδόνης που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Γυμνάσιο Ολυμπίας.

«Ήρθε η ώρα του λαού» δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος προσερχόμενος στην κάλπη και πρόσθεσε ότι μετά από μια δύσκολη προεκλογική περίοδο, το βράδυ, όλοι θα πάρουμε τα μηνύματα μας για να προχωρήσουμε αγκαλιά από Δευτέρα όλοι μαζί.

Ευδιάθετος και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών, εμφανίστηκε στην Κρέστενα όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Τάκης Δημητρουλόπουλος. «Εύχομαι να πάνε όλα καλά για την αυτοδιοίκηση και ελπίζουμε ότι θα είμαστε η νέα δημοτική αρχή» είπε.

«Ιστορική μέρα για το Δήμο» χαρακτήρισε τη χθεσινή ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως Φιγαλείας Κώστας Αλεξανδρόπουλος. Όπως είπε «ξεκινάμε από την αρχή και φιλοδοξούμε να κάνουμε το Δήμο, πρότυπο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος