FOLLOW US: facebook twitter

Υπογραφή απόφασης ένταξης ιδιωτικών έργων CLLD/LEADER από την ΑΝΟΛ – Εντάσσονται 56 ιδιωτικά έργα

Ημερομηνία: 11-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εκδόθηκε την Δευτέρα 7/9, με υπογραφή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη(ΑΠ 3559/7-9-20) η Απόφαση ένταξης των ιδιωτικών έργωντης 1ης Προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADERΗλείας.

Με την απόφαση αυτή εντάσσονται στο Πρόγραμμα στη φάση αυτή 56 έργα συνολικού προϋπολογισμού 13.906.267,69 ευρώ και Δημόσιας Δαπάνης 7.715.182,47 ευρώ.

Τα έργα που εντάσσονται αφορούν σε διάφορους τομείς της οικονομίας, όπως καταλύματα, εστιατόρια, μονάδες εναλλακτικού τουρισμού, μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, μικρές βιοτεχνίες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών κλπ.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι επενδυτές θα κληθούν από την Αναπτυξιακή Ολυμπίας για την υπογραφή σύμβασης ώστε να ξεκινήσουν οι πληρωμές.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΑΝΟΛ κ. Σάκης Μπαλιούκος «Η επόμενη φάση της υλοποίησης των έργων είναι η πιο σημαντική και κρίσιμη για την τοπική οικονομία.

Τα στελέχη της εταιρείας θα είναι, όπως πάντα δίπλα στους επενδυτές για την απαιτούμενη τεχνική βοήθεια και ότι άλλο απαιτείται για την έγκαιρη και έγκυρη υλοποίηση των έργων. Στα πλαίσια αυτά καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν για διευκρινήσεις ή βοήθεια με τα στελέχη στα γραφεία της εταιρείας

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Εταιρείας ευχαριστούν για ακόμη μια φορά τον Περιφερειάρχη και τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για την άμεση ανταπόκρισή τους και την σημαντική βοήθεια που προσφέρουν ώστε να προχωρούν οι διαδικασίες ταχύτερα από κάθε άλλη περίοδο προς όφελος της τοπικής ανάπτυξης και οικονομίας

Σημειώνεται επίσης ότι υπολείπεται η ένταξη και κάποιων ακόμη έργων συμπληρωματικά, αμέσως μετά την έκδοση των σχετικών αποφάσεων και απαιτούμενων διαδικασιών.»


Σχόλιο για "Υπογραφή απόφασης ένταξης ιδιωτικών έργων CLLD/LEADER από την ΑΝΟΛ – Εντάσσονται 56 ιδιωτικά έργα"

  1. Για την Ορεινη Ολυμπια και Παραποτσμια Γορτυνια ενα εργο που εχει εμμεση τεραστια οικονομικοκοινωνικη σημασια ειναι η ασφαλτοστρωση ολοκληρου το τμηματος παραποταμιου δρομου που ενωνει το ΒΑ με το ΒΔ τμημα του Δημου Ανδριτσαινας-Κρεστενας, δρομου που ειχε ειχε απο την εποχη του Τρικουπη στομ αξονα ΝΑ -ΒΔ Πελοποννησου
    Σημερα ο υποτυπωδης αυτος αξονας θα λυσει το βασικο προβλημα , οπωες προσναφερθηκε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος