FOLLOW US: facebook twitter

Υμνωδία στην Αγάπη και τον Έρωτα: Κονσέρτο με τον Διεθνούς φήμης τενόρο Ε. Γιαμούρη το Σάββατο στον Πολυχώρο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 28-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μία ακόμα μεγάλη μουσική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί από τον Δήμο Ήλιδας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο νέο Πολυχώρο Πολιτισμού της Αμαλιάδας. Πρόκειται για το κοντσέρτο του Διεθνούς φήμης τενόρου και τρομπετίστα κ. Ευάγγελου Γιαμούρη, υμνωδία στην Αγάπη και τον Έρωτα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:00.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: «Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του χριστουγεννιάτικου χωριού “5ο  Αγάπης Δένδρον” έχουν και φέτος μεγάλη απήχηση και επιτυχία, κάτι που μας κάνει πάρα ιδιαίτερα χαρούμενους. Οι φετινές εκδηλώσεις χάρισαν ευχάριστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι στηρίχθηκαν αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές και σωματεία της περιοχής μας, τα μέλη των οποίων ευχαριστούμε».

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στο μέγεθος του καλλιτέχνη, αλλά και στις συντονισμένες προσπάθειες που γίνονται για αξιοποίηση και ορθή χρήση του νέου Πολυχώρου.

«Με τη μοναδική φωνή του και το δικό του μουσικό στυλ θα μας δώσει άλλη διάσταση σε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που από μικρή ηλικία άρχισε να μελετά μουσική και να διδάσκεται  τρομπέτα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Ωδείο Αθηνών όπου και αρίστευσε. Ταξίδεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμμετείχε σε τοπικά μουσικά σχήματα και δεν  δίστασε να μετοικήσει στην Νέα Υόρκη και μέσα από μια ποικιλία μουσικών γνώσεων και εμπειριών να διαμορφώσει το δικό του μουσικό στυλ. Σήμερα ζει στην Νέα Υόρκη και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στην Ευρώπη και την Αμερική  με επαινετικές κριτικές. Η εκδήλωση αποτελεί ένα δώρο πολιτισμού για όλους τους πολίτες της περιοχής μας και το κοινό ολόκληρης της Ηλείας», επεσήμανε με νόημα.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Ήλιδας ευχαρίστησε τους δύο χορηγούς που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση, οι οποίοι αν και τη στηρίζουν οικονομικά δεν επιθυμούν να γίνει γνωστό το όνομά τους.

«Χωρίς τη βοήθεια χορηγών δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο νέο Πολυχώρο, αφού για την επόμενη πενταετία δεν υπάρχει η δυνατότητα εισιτηρίου», επεσήμανε ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα υπάρχει και γιγαντοοθόνη στο φουαγιέ του Πολυχώρου, όπου θα αναμεταδίδεται το κονσέρτο για όσους συμπολίτες μας δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται εντός αμφιθεάτρου, αφού μπορεί η είσοδος να είναι ελεύθερη, αλλά θα τηρηθεί αυστηρά κατά την προσέλευση σειρά προτεραιότητας.

Στη συνέντευξη συμμετείχε και η σύμβουλος πολιτισμούς του Δημάρχου Ήλιδας κα Ξένια Σαφαρή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος