FOLLOW US: facebook twitter

O Κ. Τζαβάρας στη Θεσσαλονίκη – Βασικός ομιλητής σε εκδήλωση για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Ημερομηνία: 30-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

tzavaras

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται στις 29 και 30 Μαΐου ο βουλευτής Ηλείας, πρώην υπουργός Πολιτισμού και νυν υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας, ως βασικός ομιλητής σε εκδήλωση για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Η εκδήλωση με τίτλο «Επικαιροποιούμε το Σύνταγμα, ανακτούμε την αξιοπιστία της πολιτικής», που διοργανώνεται από την Τ.Ο. ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 30 Μαΐου, έχει σαν σκοπό την διατύπωση μια ολοκληρωμένης και ουσιαστικής πρότασης για τον εκσυγχρονισμό του Συντάγματος, στην βάση των δημοσίων προτάσεων που έχει ήδη καταθέσει εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία, στοχεύοντας στην θωράκιση του πολιτεύματος μας και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας απέναντι στην πολιτική και τους θεσμούς. Εκτός του Κώστα Τζαβάρα, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Γαρούφας.

Παράλληλα, ο Κώστας Τζαβάρας θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στα εγκαίνια την Κυριακή 29 Μαΐου της 2nd International Photo Based Mail Art Exhibition με θέμα «Μνημεία/Monuments» που διοργανώνει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης αλλά και στην έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου KohaCon16, την Δευτέρα 30 Μαΐου, που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος