FOLLOW US: facebook twitter

Παναγιώτης Τσαγκρώνης: «Η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να αρχίσει τα πρωταθλήματα»

Ημερομηνία: 04-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μπορεί ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Μαυρωτάς, να τόνισε σε συνέντευξή του ότι η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι η μόνη που δεν έχει υποβάλει επίσημο αίτημα για εκκίνηση προπονήσεων, αλλά ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Κ., Παναγιώτης Τσαγκρώνης, έκανε παρέμβαση στον «ΣΠΟΡ FM» και απάντησε στον Γιώργο Μαυρωτά, λέγοντας πως η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να αρχίσει τα πρωταθλήματα όταν το επιτρέψουν οι φορείς.

Όπως αναφέρει το basket247, κατά την παρέμβασή του στον ΣΠΟΡ FM, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Κ. είπε μεταξύ άλλων: «Υπήρξε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που είπαμε ότι εμείς είμαστε έτοιμοι, όταν μας δώσουν εντολή ξεκινάμε τα πρωταθλήματά μας. Υπήρξε συνάντηση με τον ΠΣΑΚ η οποία έχει πραγματοποιηθεί και έχουμε βγάλει από κοινού ένα ζήτημα και έχουμε ζητήσει να δούμε τι θα κάνουμε προς την ΓΓΑ. Υπάρχει μια επιστολή που ήρθε από τον ΠΣΑΚ, διότι ο κύριος απαξιεί να καλέσει την Ομοσπονδία και κάλεσε τον ΠΣΑΚ. Και ζήτησε μέσω του ΠΣΑΚ να ενημερωθεί η Ομοσπονδία. Γύρισαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. Πέμπτη βράδυ ενημέρωσε ο ΠΣΑΚ να πάμε στην συνάντηση. Κάτι που δεν ήταν δυνατό να γίνει γιατί υπήρξαν προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις.

Υπήρξε προσωπική επικοινωνία του κ. Μαυρωτά με τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας. Μας κινεί την περιέργεια γιατί βγήκε αυτό το θέμα, όταν η Εθνική ομάδα των γυναικών βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα για να αγωνιστεί για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θα υπάρξει και άλλη ανακοίνωση από πλευράς της ομοσπονδίας. Προηγουμένως μίλησα με τον αντιπρόεδρο.

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση που λέει ότι η Oμοσπονδία είναι έτοιμη να αρχίσει τα πρωταθλήματα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Εμάς η απαγόρευσή μας είναι απόφαση των φορέων. Εμείς τους είπαμε όταν είμαστε έτοιμοι να αρχίσουν τα πρωταθλήματά μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος