FOLLOW US: facebook twitter

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων 22-23-24 Ιουλίου στον Αι-Γιάννη Πύργου

Ημερομηνία: 21-07-2020 | Συντάκτης:
Νύχτες καλοκαιριού από τον ΔΟΠΠ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ενεργοί Πολίτες Αγίου Ιωάννη» και πολιτιστικούς συλλόγους
-Και Θέατρο Σκιών σήμερα στο Πάρκο Ξυστρή

Με παράσταση καραγκιόζη από το Θέατρι Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατακόλου που θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους, συνεχίζονται απόψε το βράδυ στις 9.30  οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου, στο πάρκο ΞΥΣΤΡΉ. Η παράσταση καραγκιόζη ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Αλσύλιο Κατακόλου, αλλά λόγω των μέτρων για την πανδημία θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ.

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΔΟΠΠ “ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2020”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Ιωάννη «Ενεργοί Πολίτες Αγίου Ιωάννη” διοργανώνει κάτω από την ομπρέλα του ΔΟΠΠ τις δικές του πολιτιστικές δράσεις, ένα τριήμερο μικρό Φεστιβάλ Πολιτισμού, στις 22-23 και 24 Ιουλίου. Και οι τρεις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία του Αι- Γιάννη και στηρίζονται από τους εξής φορείς: ΔΟΠ Πύργου,  Ενεργοί πολιτες Αγ Ιωάννη και τους Πολιτιστικούς Συλλογους “Πύργος όλοι μαζί “, “Φάρος Κατακόλου”, “Μυρτιας ” και η εθελοντική ομάδα χορου, “Χοροσταλιτες”. Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ενεργοί Πολίτες Αγίου Ιωάννη” Γιάννης Καλόφωνος “ είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουν στις ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ 2020 , για ένα Καλοκαίρι πολιτισμού και προσφορας στον τόπο μας”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην πλατεία του Αι- Γιάννη έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

19.00-Έκθεση ζωγραφικής «Θέμης Τσιρώνης»-Θέατρο Σκιών-Έκθεση φιγούρας-Χορευτικά Μυρτιάς και Αγίου Ιωάννη

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

19.30-Θέατρο Σκιών-Χορευτικά Κατακόλου και «Χοροσταλίτες».Πλατεία Αγίου Ιωάννη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

21.30 «Τραγούδια μόνο λαικά» . Μουσική παράσταση με την Κατερίνα Ντίνου να ερμηνεύει τραγούδια απο τους προσωπικούς της δίσκους και μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος