FOLLOW US: facebook twitter

Τρία τάμπλετ προσέφεραν στο σχολείο οι γονείς του 6ου δημοτικού Πύργου

Ημερομηνία: 10-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Τρία τάμπλετ προκειμένου να καλυφθούν κάποιες ανάγκες των μαθητών του  σχολείου στην τηλεκπαίδευση, προσέφερε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου. Η Δ’ντρια του 6ου δημοτικού σχολείου  Πύργου κ. Ελένη Κουνέλη ευχαρίστησε τον Σύλλογο για αυτήν τους την προσφορά αναφέροντας τα εξής:

Aγαπητοί γονείς,

Ως Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου αλλά και εκ μέρους των εκπαιδευτικών του σχολείου οφείλουμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας, για την προσφορά  3 Tablet στο σχολείο μας, προκειμένου  να καλυφθούν ανάγκες τηλεκπαίδευσης  μαθητών μας.

Η  δράση αυτή είναι αξιέπαινη καθώς συνεισφέρει στην επίλυση προβλημάτων και την κάλυψη αναγκών που προκύπτουν αυτή τη δύσκολη περίοδο, που τα σχολεία παραμένουν  κλειστά εξαιτίας της πανδημίας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην κοινή προσπάθεια για την εύρυθμη  λειτουργία του σχολείου. Επίσης, εκφράζεται  η ευαισθησία  σας, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Η συνεργασία μας αποτελεί  απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, παρέχοντας τις υπηρεσίες που πρέπει για τη πρόοδο των παιδιών μας. .”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος