FOLLOW US: facebook twitter

Τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα στην 7η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 08-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Παρουσιάζουν αύριο το απόγευμα Ηλίας- Γκότσης και Γιάννης Γαλανόπουλος – Ετοιμοπόλεμοι εκατοντάδες καρναβαλιστές

Στο πόδι βρίσκεται λόγω εντατικών προετοιμασιών και σε απόλυτα καρναβαλικούς ρυθμούς η Ανδραβίδα, για την 7η Νυχτερινή Ποδαράτη που θα πραγματοποιηθεί αύριο  Σάββατο στις 7 το απόγευμα, σε ένα καθαρά αποκριάτικο σκηνικό, με πανδαισία χρωμάτων, ήχου και διασκέδασης στους καρναβαλιστές όλων των ηλικιών που θα λάβουν μέρος, αλλά και στους θεατές που θα την παρακολουθήσουν.

Η δραστήρια ομάδα των εθελοντών που δουλεύει με ασταμάτητο κέφι και μεράκι τόσα χρόνια, έχοντας δώσει ζωή στην πόλη της Ανδραβίδας και τις Απόκριες, φέτος ανεβάζει τον πήχη της εκδήλωσης ακόμη πιο ψηλά, δίνοντας έμφαση και στην παρουσίαση της Νυχτερινής Ποδαράτης.

Παρουσιαστής θα είναι ο δημοφιλής «μαχητής» και νικητής του «SURVIVOR 2» Ηλίας Γκότσης, γυμναστής & personal trainer που αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες. Μαζί του ο Γιάννης Γαλανόπουλος, «ο δικός μας άνθρωπος» καθώς προέρχεται από τον Σταφιδόκαμπο και στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται στον τόπο μας.

Το ρυθμό της Αποκριάς σε όλη την πόλη κατά την διάρκεια της παρέλασης φέτος θα δίνει με τις μουσικές του επιλογές και προτάσεις ο καταξιωμένος DJ Tasos Gavriliadis του Venus Fm 105,1 που θα εκτοξεύσει την διασκέδαση στα ύψη!

Την έναρξη της 7ης Νυχτερινής Ποδαράτης θα σημάνει η φιλαρμονική Ανδραβίδας «ΑΡΙΩΝ». Στη Νυχτερινή Ποδαράτη θα συμμετέχουν επαγγελματίες χορευτές, ξυλοπόδαροι, μεγάλος αριθμός πολύχρωμων γκρουπ από κάθε σημείο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης καθώς και των όμορων δήμων με κέφι, διασκέδαση, σάτιρα, φαντασία, ευρηματικότητα, έμπνευση και δημιουργικό πάθος! Μετά το τέλος της παρέλασης όλοι οι καρναβαλιστές αλλά και πλήθος θεατών, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Εκεί θα απολαύσουν μία βραδιά κατά την οποία ο ουρανός της πόλης θα λάμψει από μια πανδαισία πυροτεχνημάτων που θα δώσει το έναυσμα για την συνέχεια της διασκέδασης.

Στην πλατεία θα έχουν στηθεί περίπτερα για να προσφέρουν δωρεάν απολαυστική τεντούρα και αναψυκτικά σε όλο τον κόσμο! Για όσους επιλέξουν να βρεθούν και να γιορτάσουν το Καρναβάλι στην Ανδραβίδα, οι εκπλήξεις που θα τους περιμένουν θα είναι πολλές!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος