FOLLOW US: facebook twitter

Τρεις προσαγωγές χθες για το bullying στον 14χρονο

Ημερομηνία: 01-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τρείς προσαγωγές έγιναν χθες στον Πύργο για την υπόθεση bullying σε βάρος του 14χρονου μαθητή, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο ίδιος με την οικογένεια του.

Το 14χρονο θύμα υπέβαλε μήνυση κατά τριών προσώπων, στους δύο για σωματική βλάβη και στον τρίτο για απειλή.

Αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας της Δ.Α. Ηλείας, που έχει αναλάβει εδώ και πολύ καιρό – μεταξύ άλλων – να αντιμετωπίσει τις παραβατικές συμπεριφορές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου και πέριξ αυτής, και λόγω αναφορών που είχαν υπάρξει από γονείς, μαζί με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν χθες το πρωί τις δύο προσαγωγές  και την τρίτη το μεσημέρι και οδήγησαν στο Α.Τ. Πύργου τους εμπλεκόμενους προκειμένου να καταθέσουν σχετικά μετά από Εισαγγελική εντολή.

Οι δυο απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο τρίτος πήρε προθεσμία για την Δευτέρα.

Το 14χρονο θύμα αποκάλυψε πώς ξεκίνησε ο εκφοβισμός του από την ομάδα των νεαρών –που είναι γνωστοί για τη δράση τους στον Πύργο, αλλά και για την ημέρα της επίθεσης σε κεντρικό σημείο της πόλης. «Μου έλεγαν τι βλακείες κάνεις και ξεκίνησαν να με χτυπάνε. Έχουν πει αν ακούσουμε κάτι, θα έχεις χειρότερα μπλεξίματα», δήλωσε εμφανώς τρομαγμένος ο ανήλικος που έπεσε θύμα bullying. Όπως ανέφερε ο 14χρονος, όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, όταν στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης κάποιοι το βανδάλισαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος