FOLLOW US: facebook twitter

Στο τραπέζι το νέο ΕΣΠΑ – Σύσκεψη στο δήμο Ήλιδας με Γεωργιόπουλο

Ημερομηνία: 22-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Οικονομία

espa-ilida-georgiop

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Η συνάντηση εργασίας έγινε παρουσία σύσσωμης της δημοτικής αρχής Ήλιδας και στο πλαίσιο της ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε μια προκαταρτική συζήτηση για θέματα που αφορούν στο νέο ΕΣΠΑ, εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου.

espa-ilida-georgiop2

Ο κ. Γεωργιόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην Αμαλιάδα συνοδευόμενος από τον βοηθό Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Κωσταριά, τον περιφερειακό σύμβουλο Μανώλη Αγιομυργιαννάκη  και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Δήμου Ήλιδας για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που υπάρχουν στο νέο ΕΣΠΑ και πως μπορούν να τις εκμεταλλευτούν οι ΟΤΑ Ά βαθμού.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ήλιδας, έθεσε τις προτεραιότητες και τις βασικές ανάγκες που υπάρχουν στον Δήμο του.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν εξαιρετικό, με τον κ. Χριστοδουλόπουλο να δηλώνει τα εξής: «Ευελπιστούμε ότι με μοχλό ανάπτυξης το νέο ΕΣΠΑ και με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας, θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα αξιοποιήσουμε κατάλληλα τους κοινοτικούς πόρους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος