FOLLOW US: facebook twitter

Τραγουδώντας συγκεντρώνουμε δώρα και τρόφιμα για τα παιδιά!

Ημερομηνία: 20-12-2022 | Συντάκτης:

Χριστουγεννιάτικη συναυλία  γνωστών καλλιτεχνών για τα παιδιά  του Χαμόγελου στον Απόλλωνα με πρωτοβουλία του Γ. Αδαμόπουλου και καλλιτεχνική επιμέλεια Γ. Τζουανόπουλου με ελεύθερη είσοδο

Μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία αφιερωμένη  στα παιδιά, την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, στις 26 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο θέατρο Απόλλων του Πύργου, προετοιμάζεται πυρετωδώς, με πρωτοβουλία του Ηλείου τραγουδιστή και μηχανικού Γιώργου Αδαμόπουλου με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιάννη Τζουανόπουλου και την εθελοντική συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών. Λένε πως οι παρέες γράφουν ιστορία και στην προκειμένη περίπτωση, κάτι ανάλογο συμβαίνει, καθώς  μια παρέα καλλιτεχνών ενώνει τις δυνάμεις της και την ευαισθησία της, για να προσφέρει τούτες τις Άγιες Ημέρες, χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά, με όμορφα τραγούδια και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης που έχουν απολαύσει πολλές φορές στα Μακρίσια αλλά και το καλοκαίρι στον Πύργο, η αγαπημένη Σοφία Βόσσου, η Χριστίνα Γαλιάτσου, η Μαρίνα Τσοκάνη, ο σπουδαίος Μανώλης Ανδρουλιδάκης  και ο ταλαντούχος Γιάννης Σταματογιάννης, μαζί με τον Γιώργο Αδαμόπουλο και τον Γιάννη Τζουανόπουλο, θα μας παρουσιάσουν μερικά από τα ωραιότερα  τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.  Στην συναυλία θα συμμετέχουν και παιδιά από τα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» της Ηλείας και στόχος της συναυλίας καθώς δεν θα υπάρχει εισιτήριο, θα είναι τραγουδώντας, να συγκεντρωθούν τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά. Ήδη οι πρόβες στο στούντιο της Αθήνας είναι πυρετώδεις από την όμορφη αυτή παρέα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην συναυλία αγάπης εθελοντικά.

Να σημειώσουμε ότι η επειδή η χωρητικότητα του θεάτρου Απόλλων που ευγενικά παραχώρησε ο δήμος Πύργου γι αυτήν την Χριστουγεννιάτικα συναυλία και τον ευχαριστούν οι διοργανωτές, είναι περιορισμένη και το ενδιαφέρον μεγάλο, οι θεατες θα μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις δωρεάν από το βιβλιοπωλείο Κορκολή στην Ερμού 3 στο Πύργο από αύριο Τετάρτη στις 21/12.

Στηρίζουμε όλοι τραγουδώντας τα παιδιά, με παιχνίδια και τρόφιμα για να μοιράσουμε χαμόγελα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος