FOLLOW US: facebook twitter

«Τραγούδια για την Μάνα» με πολύ συγκίνηση…

Ημερομηνία: 09-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

tragoudia-mana2Διήμερο αφιέρωμα για την Γιορτή της μητέρας στο θέατρο Απόλλων από τον Σύλλογο «Πύργος Όλοι μαζί»

Δυο σημαντικές καλλιτεχνικές και πολύ επιτυχημένες βραδιές για το κοινό του Πύργου, αφιερωμένες στην Μάνα, στις μανούλες όλου του κόσμου, διοργάνωσε Πέμπτη και Παρασκευή 5 και 6 Μαίου, ο  Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Πύργος Όλοι Μαζί» στο Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ». Την Παρασκευή σε δύο sold out παραστάσεις, η δημοφιλής ηθοποιός Υρώ Μανέ παρουσίασε την εξαιρετική παράσταση θεατρικού μονολόγου «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ» και το προηγούμενο βράδυ σε μια μουσική εκδήλωση και ποιητική βραδιά, παρουσιάστηκαν τα «Τραγούδια για την Μάνα».

Η πρώτη μέρα του αφιερώματος, ήταν μια όμορφη και συγκινητική βραδιά την Πέμπτη το βράδυ, που άνοιξε η ηθοποιός Υρώ Μανέ, ευχαριστώντας αρχικά τον Σύλλογο ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την πρόσκληση που της έγινε, τονίζοντας ότι αυτή ήταν και η πρώτη φορά που της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στον Πύργο και μάλιστα στο ιστορικό θέατρο Απόλλων. Μάλιστα ανέφερε ότι η πρόεδρος του Συλλόγου Λόπη Νικολοπούλου πήγε στην Αθήνα να την βρει προσωπικά για να της ζητήσει να φέρει την παράσταση «Συμβολαιογράφος» στον Πύργο και αυτή της η κίνηση την συγκίνησε, για να αποτελέσει μέρος του αφιερώματος για την Μάνα, το κυρίαρχο και το πιο αγαπημένο καθώς είπε πρόσωπο στη ζωή  όλων μας.

Στην συνέχεια η ηθοποιός απήγγειλε  κάποιος στίχους για την Μάνα από τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και ακολούθως κάποια ζεστά λόγια για την μητέρα, είπε και ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης. Εκ μέρους του Συλλόγου μίλησε η αντιπρόεδρος Κορίνα Ζαβέα που αναφέρθηκε στον ρόλο της μάνας στη ζωή κάθε ανθρώπου, τονίζοντας ότι θα πρέπει εσαεί να την τιμούμε και να την αγαπούμε, γιατί είμαστε σώμα από το σώμα της και κομμάτι από την ψυχή της, ενώ μέλη του Συλλόγου διάβασαν ποιήματα.

tragoudia-manaΤο μουσικό μέρος της εκδήλωση, κράτησαν ερμηνεύοντας τραγούδια για την μάνα, οι  τραγουδιστές Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, Κατερίνα Αναστασιάδη και Ηρακλής Φάμελος με μαέστρο τον Διονύση Χασαλεύρη, γνωστά κι αγαπημένα κομμάτια ελλήνων συνθετών που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, τραγούδησαν με την ορχήστρα και πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος