FOLLOW US: facebook twitter

Τραγούδια επί Σκηνής στην Πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία: 08-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Με το μουσικό σχήμα της Μαριάννας Πολυχρονίδη και του Κωνσταντίνου Φάμη, ξεκινούν στην Π.Ε. Ηλείας  οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Δύο καλλιτέχνες με σημαντική παρουσία στα θεατρικά αλλά και μουσικά δρώμενα της χώρας, ξανασυναντιούνται στη σκηνή σε μια πολύ ατμοσφαιρική και ιδιαίτερη μουσική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 και ώρα  21:30, στην Πλατεία Δικαστηρίων  στον Πύργο.

Με τον εξαίρετο Τάκη Φαραζή στο πιάνο, έναν από τους πλέον πολύπλευρους αλλά και αγαπητούς μουσικούς της ελληνικής σκηνής, οι δύο ηθοποιοί ζωντανεύουν τα πιο γνωστά τραγούδια (των Χατζιδάκι,  Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Κραουνάκη κ.α.) που αγαπήθηκαν και ακούστηκαν πρώτη φορά σε μια θεατρική παράσταση. Το «Χάρτινο το φεγγαράκι» μπερδεύεται με την «Κουτσομπόλα» και την «Όμορφη πόλη» και δημιουργεί ένα υπέροχο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι συναισθημάτων, που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτό το καλοκαίρι.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν  όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς κύριο μέλημα είναι προστασία των συμμετεχόντων αλλά και του κοινού.

Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν εκδηλώσεις στα Λεχαινά, τον Κακόβατο και την Αμαλιάδα. Αντίστοιχα και στις Π.Ε Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχοντας για πρώτη φορά καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  πολιτισμού, διοργανώνει και στηρίζει δράσεις που προάγουν την πολιτιστική δημιουργία και παράλληλα προσφέρουν θέαμα υψηλής ποιότητας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος