FOLLOW US: facebook twitter

Τραγωδία στο Μονπελιέ, νεκρός 14χρονος στις συγκρούσεις Γάλλων-Μαροκινών

Ημερομηνία: 15-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τραγωδία στη Γαλλία, με νεκρό ένα αγόρι ηλικίας 12-14 ετών μαροκινής καταγωγής, με τους φόβους τω Αρχών για συγκρούσεις μεταξύ Γάλλων και Μαροκινών να επιβεβαιώνονται με το χειρότερο τρόπο.

Συμπλοκές σώμα με σώμα αλλά και με χρήση βεγγαλικών ξέσπασαν στους δρόμους του Μονπελιέ, μετά την πρόκριση της Γαλλίας επί του Μαρόκου στον ημιτελικό του Μουντιάλ. Από τα επεισόδια έχασε τη ζωή του ένα αγόρι ηλικίας 12-14 ετών μαροκινής καταγωγής, καθώς σύμφωνα με αναφορές παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με γαλλική σημαία.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση για τα τραγικό συμβάν, το αγόρι εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Οι επίσημες αναφορές των αξιωματούχων δεν σκέκονται στην ηλικία του αγοριού, αλλά όπως υποστηρίζουν τα γαλλικά Μέσα το θύμα ήταν μεταξύ 12 και 14 ετών.

Όπως τονίζεται, δε, στα ρεπορτάζ, το αγόρι φέρεται να ήταν μέλος μιας ομάδας ατόμων που είχαν περικυκλώσει ένα αυτοκίνητο με γαλλική σημαία. Φυσικά, το εν λόγω όχημα έχει κατασχεθεί από την Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών για τα αίτια του θανάτου του νεαρού αγοριού. Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό, ο οποίος εγκατέλειψε το όχημά του κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος