FOLLOW US: facebook twitter

Τραγικό τροχαίο στην Ε.Ο Κυπαρισσίας-Φιλιατρών: Νεκροί τρεις δεκαπεντάχρονοι !

Ημερομηνία: 20-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τρεις ανήλικοι νεκροί είναι ο θλιβερός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες το πρωί στην Ε.Ο Κυπαρισσίας- Φιλιατρών.

Πρόκειται για τους Ενρίκο Μπουζάνι, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος είχε διακομιστεί  αρχικά με βαριά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. Ακαριαία είχαν χάσει τη ζωή τους ένας 15χρονος Έλληνας, ο Νίκος Τριαλλώνας και ένας 15χρονος Βούλγαρος, ο Χρήστος Μερτάι.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα «βαν», κινούμενα σε αντίθετες κατευθύνσεις, συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με συνέπεια να τραυματιστούν σοβαρά και να εγκλωβιστούν οι τρεις ανήλικοι επιβαίνοντες. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε οργανωμένη επιχείρηση από τους πυροσβέστες των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας, οι οποίοι ανέσυραν νεκρούς τους δύο ανήλικους, ενώ ο τρίτος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Τα τρία αγόρια, ήταν φίλοι και συμμαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.  Χθες είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του παιδιού που εξέπνευσε στο Ρίο και ήταν εκείνο που οδηγούσε. Εξω από την Κυπαρισσία, όμως, στο δρόμο προς τα Φιλιατρά,  τα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή. Και τα τρία παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία και ήταν αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας,


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος