FOLLOW US: facebook twitter

Τραγανό: Πράξη έκανε την απειλή του ότι θα αυτοκτονήσει 32χρονος Αλβανός που αναζητούνταν εδώ και αρκετές μέρες

Ημερομηνία: 17-01-2022 | Συντάκτης:
Βρέθηκε απαγχονισμένος σε λιοστάσι στο Τραγανό!
Πράξη έκανε δυστυχώς την απειλή του, ο 32χρονος Αλβανός που είχε απειλήσει πριν από μέρες την πρώην αρραβωνιαστικιά του στην περιοχή του Κάμπου ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του λόγω μη επανασύνδεσής τους, καθώς το μεσημέρι βρέθηκε απαγχονισμένος σε λιοστάσι στο Μαρκόπουλο Τραγανού. Οι αρχές αναζητούσαν εδώ και μια περίπου εβδομάδα τον άτυχο νεαρό, καθώς οι συγγενείς του είχαν καταφύγει στην αστυνομία αφού τους είχε ενημερώσει η πρώην σύντροφός του ότι τις είχε στείλει φωτογραφία με θηλιά στο λαιμό!
Ο 32χρονος τον τελευταίο χρόνο διέμενε στην Αλβανία και την περίοδο των εορτών επέστρεψε στο Τραγανό με την ελπίδα της επανασύνδεσης με την πρώην αρραβωνιαστικιά του. Μάλιστα όταν αυτή του ευχήθηκε παραμονές Πρωτοχρονιάς για τα γενέθλιά του, οι ελπίδες του αναπτερώθηκαν αν και η κοπέλα του είχε καταστήσει σαφές ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Η κοπέλα του είχε απαντήσει πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό διότι πλέον δεν το επιθυμεί. Η απάντηση φαίνεται ότι επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογική κατάσταση του άνδρα, ο οποίος φέρεται να άρπαξε μια χούφτα χάπια απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει, και μετά εξαφανίστηκε, ενώ στη συνέχεια της έστειλε και την φωτογραφία με την θηλιά στο λαιμό.
Χθες λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο ιδιοκτήτης του ελαιώνα στο Μαρκόπουλο εντόπισε την σορό του 32χρονου να κρέμεται από μια ελιά και σοκαρισμένος ενημέρωσε τις αρχές για το τραγικό συμβάν. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ενώ είχαν κληθεί και οι συγγενείς του που τον αναζητούσαν για να αναγνωρίσουν τον άτυχο νεαρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος