FOLLOW US: facebook twitter

Τους 237 έφθασαν οι νεκροί από τον νέο κορονοϊό

Ημερομηνία: 21-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Σε Καβάλα και Λάρισα καταγράφηκαν τα δύο τελευταία θύματα του Covid-19, με τον συνολικό αριθμό τους να φθάνει πλέον τα 237.

Το ένα εκ των δύο μάλιστα, ένας 52χρονος, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε το πρωί της Παρασκευής.

Ο άτυχος άνδρας από την Καβάλα, που είναι το 23ο θύμα του νέου κορονοϊού το οποίο καταγράφεται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, νοσηλευόταν από τις 7 Αυγούστου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε εισαχθεί στις 26 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως ο πατέρας του, 82 χρόνων, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο ίδιο Νοσοκομείο, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, πήρε εξιτήριο στις 10 Αυγούστου.

Στη Λάρισα, επίσης σήμερα το πρωί, πέθανε λόγω λόγω επιπλοκών από τον νέο κορονοϊό και μια 85χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της πόλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηλικιωμένη έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη.

Χθες Πέμπτη, ο ΕΟΔΥ δεν είχε ανακοινώσει κανένα νέο θάνατο, παρά μόνο 269 νέα κρούσματα και περαιτέρω αύξηση των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Μεταξύ των νέων επιβεβαιωμένων περιστατικών είναι δυστυχώς ένα μωρό έξι μηνών κι ένα 10χρονο παιδί από την Κοζάνη.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος