FOLLOW US: facebook twitter

Τους τίμησαν για την ανιδιοτελή προσφορά τους

Ημερομηνία: 17-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

erythros-stauros-vraveusi4Απονομή πτυχίων στους 22 Εθελοντές Σαμαρείτες από το Τοπικό τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας στο Λαζαράκειο

erythros-stauros-vraveusi-iliasΤους 22 εθελοντές μέλη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών  που με διάθεση προσφοράς, ανιδιοτέλειας και αυταπάρνηση  βρίσκονται πάντα μπροστάρηδες όχι μόνο στα δύσκολα,  σε φυσικές καταστροφές, απεγκλωβισμούς, αναζητήσεις, στήριξη μοναχικών και πασχόντων συνανθρώπων μας  αλλά και όπου αλλού έχει ζητηθεί η παρουσία τους, τίμησε το Τοπικό τμήμα του Ε.Ε.Σ Αμαλιάδας το απόγευμα του Σαββάτου στο Λαζαράκειο.

erythros-stauros-vraveusiΣτην ίδια εκδήλωση το Τοπικό τμήμα του Ε.Ε.Σ αναγνωρίζοντας αυτήν την προσφορά και το σπουδαίο έργο τους, απένειμε και τα πτυχία τους στους Εθελοντές Σαμαρείτες σε κλίμα συγκίνησης.

erythros-stauros-vraveusi2

Στην ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του πολύπλευρου έργου του, αναφέρθηκε η καθηγήτρια Ιωάννα Παπαδάκη που παρουσίασε και συντόνισε την όλη εκδήλωση,

morant=xristoforou-erythrosενώ στη συνέχεια η πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος του Ε.Ε.Σ Μαρία Χριστοφόρου ανέγνωσε το μήνυμα του προέδρου του Ε.Ε.Σ Αντώνη Αυγερινού και αναφέρθηκε στην δράση του τοπικού τμήματος που κλείνει σχεδόν μισό αιώνα ζωής.

erythros-stauros-vraveusi-elissavetΕκ μέρους των Σαμαρειτών μίλησε η αντιπρόεδρος Ελεσάβετ Μοράντ, ενώ χαιρετισμοί έγιναν από τους βουλευτές mpaxevanakis-erythros-staurosΔημήτρη Μπαξεβανάκη, και Κώστα Τζαβάρα, από τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπιλ Μοράντ,

erythros-stauros-vraveusi3τον Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Πετράκο, τον αν. δημάρχου Ήλιδας και πρόεδρο του ΔΣ Νώντα Παναγιωτόπουλο, τον πρώην δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστα Τσαούση και τον εκπαιδευτή των Εθελοντών Σαμαρειτών Τάκη Γεωργόπουλο, όπου όλοι αναφέρθηκαν στο σπουδαίο έργο των Εθελοντών Σαμαρειτών που γίνεται ακόμα πιο σημαντικό στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

erythros-stauros-vraveusi1Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, αυτοδιοικητικοί και αρκετός κόσμος, ωστόσο όχι τόσος όσος θα έπρεπε, κάτι που σχολίασε και ο πρόεδρος του Ι.Α.Σ Κώστας Τσαούσης που πάντα τα λέει έξω από τα δόντια. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των πτυχίων στους 22 Εθελοντές Σαμαρείτες.

φωτογραφίες: Ανδρέας Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος