FOLLOW US: facebook twitter

Τους ήρωες του 1940 τίμησαν και στο δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων (ΦΩΤΟΣ)

Ημερομηνία: 29-10-2021 | Συντάκτης:
Mακρίσια

Παρελάσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες από τους μαθητές!

Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, γιόρτασαν χθες και στον δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων σε όλες τις δημοτικές ενότητες τιμώντας τους ήρωες του ’40.

Επίκενκτρο των εορταστικών εκδηλώσεων ήταν βεβαίως η Κρέστενα, όπου η επίσημη Δοξολογία εψάλλει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κρεστένων, παρουσία του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου, σύσσωμης της δημοτικής αρχής, δημοτικών συμβούλων και αρχών του τόπου., ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του Γυμνασίου κ. Φωτεινή Κλουκίνα. Στις 10.30 το πρωί ακολούθησε η μαθητική παρέλαση στην Κρέστενα από την μαθητιώσα νεολαία της πόλης, επί της οδού Ξενοφώντος
Στα Μακρίσια η δοξολογία τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου ενώ ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τους μαθητές του Γυμνασίου Αναστάσιο Γκότση και Ανδρέα Τσαούση και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων και η μαθητική παρέλαση.

Στο Καλλίκωμο η δοξολογία τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου κ. Μαρία Κωνσταντούλια και στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων και η μαθητική παρέλαση.

Στην Ανδρίτσαινα, η δοξολογία τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Χρήστος Ζαφειρόπουλος. Ακολούθως θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση των μαθητών.
Τέλος και στην Καλλιθέα τελέστηκε δοξολογία και έγινε και μαθητική παρέλαση.

Κρέστενα
Κρέστενα
Κρέστενα
Κρέστενα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος