FOLLOW US: facebook twitter

Τουρνουά μπάσκετ: Νικητής το Σ.Ε.Φ.Α. στο «Αέθλειον»

Ημερομηνία: 22-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο τουρνουά μπάσκετ στο «Αέθλειον» με τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη, του Παναχαϊκού και της Γαλήνης. Η ομάδα της Ανδραβίδας αναδείχτηκε νικήτρια του τουρνουά καθώς στον τελικό της Κυριακής επιβλήθηκε της Γαλήνης. Στο μικρό τελικό ο Παναχαϊκός νίκησε σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι τον Ολυμπιονίκη. Στους ημιτελικούς του Σαββάτου, το Σ.Ε.Φ.Α. είχε επικρατήσει του Ολυμπιονίκη στην παράταση και η Γαλήνη του Παναχαϊκού. Ήταν τέσσερις αγώνες όπου οι προπονητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα κι έβγαλαν κάποια συμπεράσματα, 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Παράλληλα, την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε στο «Αέθλειον» Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και COVID-19, μέτρα πρόληψης και προστασίας για υγιή άθληση», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το Σ.Ε.Φ.Α. ως διοργανωτής ευχαριστεί τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και αναφορικά με την Ημερίδα ευχαριστεί τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Παναγούλια για την τιμή που έκανε να παρευρεθεί σε αυτή και να δώσει κάποιες σημαντικές οδηγίες για θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τον Covid-19.

Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον πνευμονολόγο κ. Βασίλη Ρεϊση για την εξαιρετική παρουσίασή του. «Τα προσωπικά του βιώματα και οι γνώσεις του μας έδωσαν πολλά ερεθίσματα να σκεφτούμε για τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο προστασίας του γενικού πληθυσμού από την πανδημία», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος