FOLLOW US: facebook twitter

Σεισμός στην Τουρκία: Τραγικό τέλος για σχολική ομάδα βόλεϊ από την Αμμόχωστο

Ημερομηνία: 10-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Τραγωδία δίχως τέλος στην Τουρκία, με 16 μαθητές και προπονητές σχολικής ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο να εντοπίζονται νεκροί στα ερείπια ξενοδοχείου στην περιοχή Αντιγιαμάν.

Τραγωδία που δεν τη χωράει ο νους από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία, με τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται δραματικά και τις νέες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα να σοκάρουν.

Μία σχολική ομάδα βόλεϊ που βρέθηκε στην περιοχή Αντιγιαμάν για να συμμετάσχει σε σχολικό τουρνουά την ημέρα του φονικού σεισμού εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του ξενοδοχείου Isias όπου διέμενε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, στα ερείπια εντοπίστηκαν νεκροί 16 μαθητές και προπονητές της ομάδας, μεταξύ των 39 ατόμων που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο το οποίο κατάρρευσε από τον σεισμό.

“Ο πόνος μας μεγάλος, τα λόγια δεν αρκούν, τα συλλυπητήριά μας”, ανέφερε η σελίδα του σχολείου στο Facebook, η οποία νωρίτερα είχε αναρτήσει και φωτογραφίες από την αποστολή.

Σήμερα, μάλιστα έγινε και η κηδεία για ορισμένα από τα παιδιά, την ώρα που, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο δικηγορικός σύλλογος της Αμμοχώστου αναζητά ευθύνες από το ξενοδοχείο.

Πηγή: News247


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος