FOLLOW US: facebook twitter

Τουριστική προβολή και πρωτογενής τομέας στις συναντήσεις Ν. Κοροβέση και Θ. Βασιλόπουλου

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτική

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, στο σημαντικό κοινωνικό εταίρο σε θέματα τουρισμού, Marketing Greece, στην Αθήνα, όπου συναντήθηκε με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Εταιρείας, Ιωάννα Δρέττα, τον Μιχαήλ Κυριακίδη, Διευθυντή Προγραμμάτων του InSETE, και την Ρένα Σκουλούδη, Διευθύντρια Marketing & PR.

Στη συνάντηση έγινε μια ανασκόπηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, ενώ παρουσιάστηκαν από την κ. Δρέττα οι νέες τάσεις στην τουριστική προβολή και εξετάστηκαν δυνατότητες συνεργασίας με σκοπό την προβολή του προορισμού της Δυτικής Ελλάδας στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό.

Αποτέλεσμα εικόνας για social group

Στα Καλάβρυτα ο Θ. Βασιλόπουλος

Στην περιοχή των Καλαβρύτων βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Αρχικά συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Καλαβρύτων όπου συζήτησαν για την αγροτική οδοποιία, τον αγροτικό εξηλεκτρισμό και τη λειτουργία του Περιφερειακού Γραφείου Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και ακολούθως επισκέφθηκε τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων και την Πρότυπη Κτηνοτροφική μονάδα νέων αγροτών στο Σκεπαστό, της οικογένειας Βραχλιώτη.

Στο επίκεντρο των επισκέψεων βρέθηκαν οι «ελληνοποιήσεις» της φέτας και του κρέατος που αποτελούν «πληγή» για τον πρωτογενή τομέα, αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι αγρότες στο Σκεπαστό στο εγχείρημα τους λόγω γραφειοκρατίας και αυξημένης φορολογίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος