FOLLOW US: facebook twitter

Tour du Peloponnese 2019: Πανηγυρική εκκίνηση την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου από την Ολυμπία

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο τον αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese» το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2019. Το Tour du Peloponnese, είναι ένας αγώνας Regularity που προσφέρει στους λάτρεις το κλασσικού αυτοκινήτου μια οδηγική πανδαισία 1500 χιλιομέτρων, εξαιρετικών Πελοποννησιακών διαδρομών και την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας.

Η πανηγυρική εκκίνηση θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 12.30  σε εκδήλωση που διοργανώνουν ο δημος Αρχαίας Ολυμπίας και η οργανωτική επιτροπή μπροστά από το δημαρχείο της πόλης, με τους συμμετέχοντες να κατευθύνονται προς τον ναό του Επικούριου Απόλλωνος και τη Καλαμάτα αγωνιζόμενοι σε 5 ειδικές διαδρομές. Θα έχει προηγηθεί πρωινή ξενάγηση των συμμετεχόντων στον αρχαιολογικό χώρο και στάδιο των πρώτων Ολυμπιακών αγώνων. Η ενημέρωση των ξένων πληρωμάτων θα γίνει την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Grecotel Olympia Riviera Thalasso στα Λουτρά Κυλλήνης.

Την  Τρίτη 1 Οκτωβρίου, η αδρεναλίνη ανεβαίνει. περιλαμβάνοντας ειδικές διαδρομές με κατεύθυνση προς Μάνη για ανασυγκρότηση και τελικό προορισμό το Μαρμάρι. Τη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, τα πληρώματα θα διασχίσουν τη μέσα Μάνη, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τοπία άγριας φυσικής ομορφιάς. Ιέρακος, Κυπαρίσσι, Πούλιθρα με τελικό Προορισμό το Μυστρά, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, οι διεκδικητές του τροπαίου θα λάβουν μέρος σε ακόμη 5 ειδικές διαδρομές προς Αρκαδία με τελικό προορισμό το Ναύπλιο ενώ το βράδυ η περιβόητη πλέον νυχτερινή ειδική δοκιμασία θα κρίνει και τον νικητή.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, κατευθυνόμαστε προς Αθήνα ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά,


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος