FOLLOW US: facebook twitter

«Τώρα χαράζει αλλιώς»: Μουσική παράσταση στον Απόλλωνα από τον Γιάννη Κορίζη και τον Χρήστο Τσατσαμπά

Ημερομηνία: 12-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
Κάλεσμα από τους ταλαντούχους καλλιτέχνες και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου

Μια μουσική παράσταση σε δικά του κείμενα,  με τίτλο «Τώρα χαράζει αλλιώς», θα παρουσιάσει ο Ηλείος τραγουδοποιός Γιάννης Κορίζης την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 21.30 το βράδυ, στο θέατρο Απόλλων.

Μαζί του στο πιάνο ένας εξαιρετικός μουσικός και πολύ καλός του φίλος όπως λέει ο ίδιος ο Γιάννης Κορίζης, ο Χρήστος Τσατσαμπάς, ενώ στις αφηγήσεις θα είναι ο Γιάννης Μανώλης, μέλος της Θεατρικής Ομάδας Πύργου!

Με χθεσινή συνέντευξη τύπου από το Λάτσειο, ο Γιάννης Κορίζης, κάλεσε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει την παράσταση που έχουν προετοιμάσει, μια παράσταση γεμάτη τραγούδια, λόγια, μουσικές και αφηγήσεις όπως είπε, τονίζοντας πως όποιος την παρακολουθήσει πιστεύει πως θα μείνει μαγεμένος. Παράλληλα, ευχαρίστησε το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού για «όλη την αγάπη και την οργάνωση».

Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος Πύργου, αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει αναπτύξει ο Δημοτικός Οργανισμός, τονίζοντας ότι προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε εξαιρετικούς καλλιτέχνες και ποιοτικές εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο, προαναγγέλλοντας ότι στο ίδιο πνεύμα θα προγραμματιστούν και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι. Επίσης μίλησε και για τον πολλά υποσχόμενο- όπως τον χαρακτήρισε- καλλιτέχνη της πόλης, δημιουργό και τραγουδιστή Γιάννη Κορίζη αλλά και τον ταλαντούχο μουσικό Χρήστο Τσατσαμπά που έχει «το δικό του περπάτημα στην πόλη». Μάλιστα, συνεχάρη τους δυο καλλιτέχνες αλλά και τον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΠ Νίκο Λαϊνόπουλο υποστηρίζοντας ότι το βράδυ της Κυριακής οι Πυργιώτες θα απολαύσουν σίγουρα μια υπέροχη βραδιά.

Ο κ. Λαϊνόπουλος επισήμανε ότι θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια εκδήλωση, αυτή τη φορά με «δικά μας, ντόπια, αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά» υποστηρίζοντας πως ένας από τους στόχους του ΔΟΠΠ είναι να αναδείξουν τέτοιους ταλαντούχους καλλιτέχνες που έχει η πόλη μας και που γενναιόδωρα προσφέρουν».

Να σημειώσουμε ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και δεν θα υπάρξει διανομή-αριθμημένων-προσκλήσεων, γι ’αυτό και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση πρέπει να φροντίσουν να προσέλθουν εγκαίρως στο Θέατρο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος