FOLLOW US: facebook twitter

Τοπικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ το Σάββατο στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 11-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο έχουμε την έναρξη του Τοπικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ ) Δυτικής Ελλάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας.
Πρόκειται για την 1η διπλή αγωνιστική για το τοπικό πρωτάθλημα με την συμμετοχή από το Νομό μας των ομάδων Κοροίβου Αμαλιάδας και Α.Ε. Λεχαινών, καθώς και των Α.Ο. Φαέθων, ΑΣΕΑ Άνοδος, ενώ τελευταία στιγμή αποσύρθηκε η ομάδα του ΑΕΣ Ίκαρου Καστριτσίου της Πάτρας.
Το πρώτο αγωνιστικό ωράριο θα είναι στις 10.30π.μ. και το δεύτερο στις 13.00, ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται σε δύο τραπέζια ταυτόχρονα.
Στις 10.30π.μ. θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Α.Ε. Λεχαινών – ΑΣΕΑ Άνοδος Πατρών και Κόροιβος Αμαλιάδας – Α.Ο. Φαέθων Πάτρων.
Στις 13.00 θα διεξαχθεί το ηλειακό ντέρμπι μεταξύ της Α.Ε. Λεχαινών και του Κοροίβου Αμαλιάδας, καθώς και το παιχνίδι ΑΣΕΑ Άνοδος Πατρών – Α.Ο. Φαέθων Αμαλιάδας.
Οι ομάδες της Ηλείας καλούν τον κόσμο να έλθει το Σάββατο 12/11/2022 στο Κλειστό και να ενισχύσει τη προσπάθεια τους.
Επίσης για τη 1η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής, η οποία περιλαμβάνει τρία παιχνίδια, ο Αρίων Αμαλιάδας θα αντιμετωπίσει τη Κυριακή 13/11/2022 στο Κλειστό της Αλεξιώτισσας στην Πάτρα την ομάδα του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς – Ιθάκης και τις ομάδες της Πάτρας Διογένη και Παγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος