FOLLOW US: facebook twitter

Τοπικό ποδόσφαιρο: Σκέψεις για 16 ομάδες σε Α1 και Α2 Κατηγορία

Ημερομηνία: 02-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά τον υποβιβασμό Πανηλειακού και Ολυμπιακού Ζαχάρως στην Α1 Κατηγορία Ηλείας, η ΕΠΣ Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζεται στην αύξηση των ομάδων στις δύο πρώτες τοπικές κατηγορίες, από 14 σε 16. Έτσι, στην Α1, θα προστεθούν Πανηλειακός και Ζαχάρω, θα υποβιβαστούν Ν. Κόροιβος Κατσαρού και Πέλοπας Πελοπίου (οι δύο τελευταίοι) και θα ανέλθουν από την Α2 ο Ερμής Πλατάνου (ως πρώτος) και ο Κεραυνός Βρίνας μαζί με τη Θύελλα Καταραχίου, που ισοβαθμούν στη 2η θέση. Σε αυτό το σενάριο, μένει εκτός Α1 η Δάφνη, που και αυτή ισοβαθμεί με Βρίνα και Θύελλα (είναι τρίτη στην ισοβαθμία) και φαντάζει άδικο να προβιβαστούν οι δύο από τις τρεις ομάδες που ισοβαθμούν!

Στην Α2 Κατηγορία, το σενάριο λέει περί υποβιβασμού μόνο της ουραγού Προόδου Σαλμώνης, που είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και ανόδου τεσσάρων ομάδων από τη Β΄ Κατηγορία, που διεξήχθη φέτος σε τρεις ομίλους. Δηλαδή να ανεβούν ο πρώτος από κάθε όμιλο, ΠΑΟ Κακοβάτου, Θύελλα Καρδαμά και Αχιλλέας Νεοχωρίου καθώς και ο Ν. Άρης Στρεφίου ως καλύτερος δεύτερος στους ομίλους!

Όσο για τη Β΄ Κατηγορία, απομένουν 23 ομάδες, συν αυτές που ενδέχεται να επαναδραστηριοποιηθούν ή όποια άλλη νέα ομάδα συσταθεί φέτος. Οπότε, ίσως πάμε σε συγκρότηση δύο ομίλων αντί για τρεις που ήταν τη σεζόν που τελείωσε πρόωρα (τότε ήταν 28 συνολικά οι ομάδες).

Απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις της Ένωσης, που αναμένονται εντός των ημερών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος