FOLLOW US: facebook twitter

Τοπικό ποδόσφαιρο: Μεγάλες νίκες για Βαρθολομιό, Σαβάλια, Ξενοφώντα-Ισοπαλία στο Ενωσιακό- Τα αποτελέσματα σε Α1 και Α2

Ημερομηνία: 06-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την 2η αγωνιστική της Α1 DUOMO-MONK, o Ηλειακός Βαρθολομιού έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας 2-1 τη Νίκη Τραγανού εντός έδρας, στο πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Μονόλιθος και Ζωγόπουλος έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή στο α΄ ημίχρονο και η Νίκη μείωσε προς το τέλος σε 2-1 με τον Γεωργιόπουλο.

Παραμένοντας στον 2ο Όμιλο, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων νίκησε με ανατροπή τη Δάφνη στην Ανδραβίδα. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με τον Βασιλείου και οι ερυθρόλευκοι με δύο γκολ σε 6 λεπτά στις αρχές του β΄ μέρους έκαναν την ανατροπή. Σκόρερς οι Ραφαήλ Μπατζαλής, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος για την ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη.

Στον 1ο Όμιλο ο Ξενοφών με χατ-τρικ του Μπακατσέλου (φωτό) νίκησε 3-0 τον Κεραυνό Βρίνας στο γήπεδο της Ζαχάρως. Ο ταλαντούχος επιθετικός σκόραρε στο 12΄ με απευθείας φάουλ, στο 60΄ με σουτ έξω από την περιοχή και στο 75΄ με κοντινό πλασέ, ύστερα από λάθος της άμυνας του Κεραυνού. Ο Κεραυνός είχε δύο δοκάρια στο ξεκίνημα του αγώνα, ένα σε σέντρα-σουτ από δεξιά του Κουή στο 2ο λεπτό και ένα στο 10΄ μετά από προβολή του Ηλιόπουλου στην προσπάθειά του να απομακρύνει και τον Κουτρουμπή να βρίσκει τη μπάλα στην δική του προσπάθεια να αποσοβήσει το αυτογκόλ!

Τέλος, στο Ενωσιακό, Θύελλα και Πέλοπας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τη Θύελλα να έχει δοκάρι στο α΄ ημίχρονο με τον Μπαχούρο.

Τα αποτελέσματα


1ος Όμιλος

Σάββατο 6/11

Ξενοφών-Κεραυνός 3-0

Θύελλα-Πελόπιο 0-0

Κυριακή 7/11-Ώρα 3μ.μ.

Πανηλειακός-Ολυμπιάδα Αλφειός-Πέλοπας

2ος Όμιλος

Σάββατο 6/11

Ηλειακός Β.-Νίκη Τρ. 2-1

Δάφνη-Ολυμπιακός Σ. 1-2

Κυριακή 7/11-Ώρα 3μ.μ.

Δόξα Ν.Μ.-Αστέρας

Ρεπό: Προοδευτική

 

Α2 SHELL ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σάββατο 6/11

Κένταυρος Σωστ.-Ηλειακός Λ. 0-1

Λ. Αστέρας Σκουρ.-Ατρόμητος Βαρβ. 1-0

Εθνικός Γερ.-Θύελλα Καρδ. 2-1

Κυριακή 7/11-Ώρα 3μ.μ.

ΠΑΟ Κακοβάτου-Α.Ο. Μακρισίων

Λέοντες Αμαλιάδας-Διγενής Χαριάς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος