FOLLOW US: facebook twitter

Τοπικό ποδόσφαιρο: Διπλά από Βάρδα, Μακρίσια, Λεχαινά, νίκη και το Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 12-11-2022 | Συντάκτης:

Για την 3η αγωνιστική της Α1 PLAYSPORTS, ο ΠΑΟ Βάρδας πέρασε από το Ενωσιακό με σκορ 1-3 επί της Θύελλας. Στο 14΄ ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Πολίτη και η Θύελλα ισοφάρισε στο 38΄ με κεφαλιά του Αγκόλι από εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου. Στο 65΄ ο Δημόπουλος αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Παυλόπουλου για σκληρό μαρκάρισμα στον Λαθύρη και ο ΠΑΟΒ με αριθμητικό πλεονέκτημα πέτυχε δύο γκολ με τον Χαράλαμπο Κοντάνα στο 73΄ και στο 80΄, το πρώτο με εντυπωσιακό «ψαλιδάκι».
Ο Α.Ο. Μακρισίων πέτυχε μεγάλο διπλό στην Ανδραβίδα επί της Δάφνης με σκορ 1-2, με ανατροπή. Στο 15΄ ο Ζωγόπουλος έκανε το 1-0 και στο 20΄ ο Καπετανάκης ισοφάρισε με πέναλτι, που κέρδισε ο Καρβουνιάρης από τον τερματοφύλακα Ρούνη. Στο 51΄ ξανά ο Καπετανάκης έγραψε το 1-2 από πάσα του Κηπουρού.
Ο Ηλειακός Λεχαινών πέρασε από την δύσκολη έδρα του Γουμέρου με σκορ 0-1. «Δράστης» ο Μπίτρας στο 38΄ μετά από σέντρα του Τσαντίλη από δεξιά.
Τέλος, στο Βαρθολομιό έγινε το πιο θεαματικό ματς. Ο Ηλειακός νίκησε 4-2 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου έκανε στο 18΄ με κεφαλιά ο Τσουκαλάς. Στην επανάληψη ο Μαρκόπουλος ισοφάρισε 1-1 και το 2-1 σημείωσε ο Αποστολόπουλος. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε ξανά σε 2-2 με πέναλτι του Σταυρούλια που κέρδισε ο ίδιος. Το 3-2 έκανε ο Ηλιάκης με πέναλτι στο 75΄ και το 4-2 ο Τσουκαλάς στις καθυστερήσεις.

A1 PLAYSPORTS

Τα αποτελέσματα

Θύελλα- ΠΑΟ Βάρδας 1-3
Ηλειακός Β. – Ολυμπιακός Σ. 4-2
Δάφνη-Α.Ο. Μακρισίων 1-2
Ολυμπιάδα- Ηλειακός Λ. 0-1

Κυριακή 13/11-Ώρα 3μ.μ.
Δόξα Ν.Μ.– Νίκη Τρ.
Λ. Αστέρας – Πέλοπας
Αστέρας – Κένταυρος Σ.
Ξενοφών -Αλφειός

A2 JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Τα αποτελέσματα

Θύελλα Καρδαμά-Πρόοδος Σαλμώνης 3-1
Κεραυνός Βρίνας – Κεραυνός Χειμαδιού 0-1

Κυριακή 13/11-Ώρα 3μ.μ.

Απόλλων Ν. Φιγαλείας- Πήγασος Πρασίνου
Διγενής Χαριάς – Α.Ο. Κάστρου
Προοδευτική Μανωλάδας – Ατρόμητος Βαρβάσαινας
Ολυμπιακός Λαμπετίου- Πέλοπας Πελοπίου

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος