FOLLOW US: facebook twitter

Top 10 χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά (βίντεο)

Ημερομηνία: 26-12-2021 | Συντάκτης:

Βρισκόμαστε στην καρδιά της γιορτινής περιόδου και αυτό σημαίνει ότι οι χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά έχουν την τιμητική τους!

Είτε επιλέξετε να διοργανώσετε μία “επίσημη” βραδιά σινεμά στο σπίτι, είτε ψάχνετε μία χριστουγεννιάτικη ταινία για να δουν τα παιδιά μόνα τους ακολουθούν οι 10 αγαπημένες μας για να πάρετε ιδέες.

Διαβάστε τις περιγραφές, δείτε τα τρέιλερ, ανάψτε τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου – και βάλτε το ποπ κορν να γίνεται!

1. Ο Γκριντς (The Grinch)

Βασισμένο στο παραμύθι του Δρ. Σους, ο Γκριντς ο γκρινιάρης έχει μπουχτίσει με την χαρά των γιορτών, ιδιαίτερα με το γειτονικό χωριό Χούβιλ. Οπότε, με την βοήθεια του σκύλου του Μαξ, αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα.

Κατάλληλο για ηλικίες: 6+

2. Μόνος στο Σπίτι (Home Alone)

Η οικογένεια ΜακΚάλλιστερ ετοιμάζεται για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Παρίσι. Μετά από μια διαφωνία με τον αδερφό του, ο οκτάχρονος Κέβιν τιμωρείται στο δωμάτιό του.

Το επόμενο πρωί, μέσα στον σαματά, η οικογένεια που είναι τώρα στο αεροπλάνο, συνειδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει τον Κέβιν μόνο στο σπίτι.

Ο Κέβιν πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του, μαθαίνοντας ότι δύο κλέφτες προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι.

 

Κατάλληλο για ηλικίες: 10+

Δείτε επίσης το Μόνος στο σπίτι 2, 3, 4 και 5!

3. Το Πολικό Εξπρές (The Polar Express)

Την παραμονή των Χριστουγέννων ένα τεράστιο ατμοκίνητο τρένο σταματάει έξω από την πόρτα ενός αγοριού που έχει πάψει να πιστεύει στον Αη Βασίλη. Το αγόρι επιβιβάζεται για ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο.

 

Κατάλληλο για ηλικίες: 6+

4. Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων (Klaus)

Ο Τζέσπερ Τζοχάνσον, είναι γιος ενός ξακουστού Σκανδιναβού ταχυδρόμου και εξορίζεται από τον πατέρα του στο Βορρά, στη Λαπωνία. Καλείται να φέρει σε πέρας την πιο δύσκολη αποστολή: να αναλάβει το ταχυδρομείο ενός μικρού αλλά τρομακτικού χωριού όπου όλοι μισιούνται μεταξύ τους. Εκεί γνωρίζει έναν μυστηριώδη επιπλοποιό με μεγάλη, λευκή γενειάδα, τον Κλάους.

 

Κατάλληλο για ηλικίες: 6+

5. Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα (Jingle Jangle: A Christmas Journey)

Με φόντο την εκτυφλωτικά ζωντανή πόλη Κόμπλτον, η ταινία έχει κεντρικό ήρωα τον θρυλικό παιχνιδοποιό Τζερόνικους Τζανγκλ του οποίου οι περίτεχνες εφευρέσεις είναι γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα. Όταν όμως ο έμπιστος μαθητής του κλέβει την πιο πολύτιμη δημιουργία του, η εξίσου έξυπνη και ευρηματική εγγονή του – και μια ξεχασμένη εφεύρεση – αναλαμβάνουν να θεραπεύσουν παλιές πληγές και να αναζωπυρώσουν την κρυμμένη μαγεία.

 

Κατάλληλο για ηλικίες: 8+

6. Ο Άγιος Βασίλης μου (The Santa Clause)

Όταν ο Σκοτ κατά λάθος κάνει τον Άγιο Βασίλη να πέσει από την στέγη του την παραμονή Χριστουγέννων, αναγκάζεται να τον αντικαταστήσει στα καθήκοντά του. Θα τα καταφέρει να φέρει σε πέρας στην αποστολή και να κρατήσει το μυστικό;

 

Κατάλληλο για ηλικίες: 9+

7. Το Ξωτικό των Χριστουγέννων (Elf)

Ο Μπάντι, που μεγάλωσε με τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη, παίρνει άδεια από τον Άγιο Βασίλη να ταξιδέψει μέχρι τη μακρινή Νέα Υόρκη για να βρει τον βιολογικό του πατέρα. Όταν φτάνει, συνειδητοποιεί πως κανένας δεν πιστεύει πια στο Πνεύμα των Χριστουγέννων. Έτσι αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να χαρίσει το γέλιο, την ελπίδα.

 

Κατάλληλο για ηλικίες: 7+

8. Μίκυ: Μια φορά και έναν καιρό (Mickey’s Once Upon a Christmas)

Ο Μίκυ, η Μίνι και αλλά και η υπόλοιπη αγαπημένη παρέα Disney συγκεντρώνονται και αναπολούν παλιές στιγμές γεμάτες αγάπη, μαγεία και εκπλήξεις σε τρεις μοναδικές ιστορίες. Ο Μίκυ και η Μίνι θυμούνται την πρώτη χρονιά που περάσανε μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ ο Γκούφυ με το γιο του Μαξ αφηγούνται παλιές αστείες ιστορίες που έκαναν τις διακοπές τους αξέχαστες. Την ίδια στιγμή τα ανιψάκια του Ντόναλντ, Χιούι, Λιούι και Ντιούι ξαναθυμούνται όλες τις περιπέτειες που πέρασαν για να μάθουν τελικά το πραγματικό νόημα των γιορτών.

 

Κατάλληλο για ηλικίες: 3+

Δείτε επίσης και το Μίκυ : Μια φορά και δύο καιρούς

9. Οι Πέντε Θρύλοι (Rise of the Guardians)

Ο Άγιος Βασίλης, ο λαγός του Πάσχα, η νεράιδα των δοντιών και άλλοι, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν έναν μοχθηρό τύπο που είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τα πιστεύω και τα όνειρα των παιδιών.

 

Κατάλληλο για ηλικίες: 7+

10. Τα Χρονικά των Χριστουγέννων (The Christmas Chronicles)

Δύο αδέρφια χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα , βρίσκοντας και μοιράζοντας όλα τα δώρα.

 

Κατάλληλο για ηλικίες: 10+

Δείτε επίσης και τα χρονικά των Χριστουγέννων 2!

aspaonline.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος