FOLLOW US: facebook twitter

Τον διέγραψε

Ημερομηνία: 29-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Θέμα χρόνου ήταν η διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Ζαχάρως και εντεταλμένου για τον τουρισμό, Παναγιώτη Παναγόπουλου, από την παράταξη της πλειοψηφίας, κατόπιν σχετικής πρότασης του δημάρχου Κ. Αλεξανδρόπουλου, μετά τη διαφοροποίησή του στο θέμα της λειτουργίας του «Παρά θίν’αλός».

Από τους συνολικά 15 παρόντες, 13 ψήφισαν υπέρ της διαγραφής και δύο «παρών», ενώ έλειπε ένας.

Όπως αναφέρει το πρακτικό της διαγραφής,  «η συμπεριφορά και η στάση του κ. Π. Παναγόπουλου στρέφεται εναντίον του Δημάρχου, της παράταξης και ο ίδιος λειτουργεί ως αντιπολίτευση μέσα στην ίδια την παράταξή μας, αδιαφορώντας για όσα έχουμε συναποφασίσει ως παράταξη και ως δημοτικό συμβούλιο, όσον αφορά στην ταχύτερη, κατά το δυνατό,  λειτουργία του «ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ», σύννομα και χωρίς να υπάρξει η ελάχιστη πιθανότητα εμπλοκής του Δήμου μας σε νέες δικαστικές περιπέτειες και αγωγές αποζημιώσεων, το οποίο, άλλωστε, αποτελεί επιθυμία κάθε δημότη της Ζαχάρως».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος του καταλόγισε ότι επί μήνες ασκεί προσωπική πολιτική και ότι είναι αποστασιοποιημένος από την πολιτική της παράταξης με την οποία εξελέγη, ότι παραπληροφορεί τους δημότες για το συγκεκριμένο ζήτημα και πως καταφέρεται εναντίον του με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 29/12/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος