FOLLOW US: facebook twitter

Τομέας Πολιτισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας: Καλωσόρισαν τα Χριστούγεννα στα Σαβάλια

Ημερομηνία: 13-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μια κεφάτη Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική εκδήλωση, συνδιοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο από κόσμο πνευματικό κέντρο του χωριού, το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, μαζί με τον δραστήριο Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Σαβαλίων “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” και την συμβολή του προέδρου της Τ.Κ Δήμου Καραφλού. Οι γυναίκες του Συλλόγου είχαν φροντίσει να ομορφύνουν το χώρο με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της αίθουσας και παράλληλα προσέφεραν δωρεάν κρασί, σε μια όμορφη βραδιά όπου ο κόσμος διασκέδασε με δημοτική και λαϊκή μουσική από τοπικό μουσικό συγκρότημα.

Ο κ. Κοροβέσης στον χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε το Σύλλογο Γυναικών και τον πρόεδρο της Τ.Κ Δήμο Καραφλό για την συνεργασία και την επιτυχία της βραδιάς, τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος του μεγάλου πολιτιστικού προγράμματος που σχεδίασε μαζί με τους συνεργάτες του, με ευαισθησία και σεβασμό στα ήθη, τα έθιμα και τις τοπικές μας παραδόσεις , με την αγάπη για τον τόπο μας. Συμπλήρωσε ακόμα ότι το νέο πολιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2023 σχεδιάζεται εκ νέου, πάντα με την συνεργασία των τοπικών συλλόγων και φορέων της περιοχής μας:

“ Η νέα χρονιά θα είναι χρονιά δημιουργικότητας και συνεργασίας όλων μας προκειμένου να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα δράσεων που όχι μόνο θα μας προσφέρει διασκέδαση αλλά θα αφήσει το πολιτιστικό του αποτύπωμα ενώ παράλληλα θα βοηθήσει την τοπική οικονομία που έχει τόσο πληγωθεί από το πέρασμα της πανδημίας. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοικτό σε όλους σας, όπως και για όλους τους τοπικούς και πολιτιστικούς συλλόγους τους τόπου μας και πάντα θα είμαι διαθέσιμος για διάλογο και κοινό σχεδιασμό δράσεων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος