FOLLOW US: facebook twitter

Τόκιο: Κρεβάτια από χαρτόνι στο Ολυμπιακό Χωριό για …. περιορισμό του σεξ

Ημερομηνία: 20-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με έναν ξεχωριστό τρόπο επιχειρούν να βάλουν τέλος στις ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο οι διοργανωτές.

Ειδικότερα, τα κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι, τα οποία αντέχουν το βάρος μόλις ενός ατόμου, ενώ δεν αντέχουν σε «ξαφνική κίνηση», καθιστώντας τα «ακατάλληλα για σεξ».

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού Χωριού, «η οργανωτική επιτροπή σκέφτηκε ανακυκλώσιμα αντικείμενα και το κρεβάτι ήταν μία από τις ιδέες», με την Ιαπωνική Ολυμπιακή Οργανωτική Επιτροπή να συμπληρώνει πως «αυτό επιτρέπει στους αθλητές να έχουν καλύτερη ξεκούραση. Τα κρεβάτια σε κάθε δωμάτιο είναι ενάντια στη σεξουαλική συμπεριφορά και δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος των δύο ατόμων».

Συνολικά στο Ολυμπιακό Χωριό έχουν τοποθετηθεί 18.000 τέτοια κρεβάτια τα οποία δεν αντέχουν το βάρος δύο ανθρώπων.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν ήδη συστήσει στους αθλητές και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να αποφεύγουν τις στενές επαφές λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Το μέτρο, πάντως, έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους αθλητές με τον Αμερικανό δρομέα μεγάλων αποστάσεων Πολ Τσελίμο να σχολιάζει ότι «τα κρεβάτια αντέχουν το βάρος ενός μέσου ανθρώπους. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα για εμάς τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Μπορούμε να ξαπλώσουμε ακόμα και έως 4 άτομα».

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος