FOLLOW US: facebook twitter

Το Zizanio News είναι εδώ ακόμα και με κορωνοϊό!

Ημερομηνία: 23-11-2020 | Συντάκτης:

Το Zizanio News, δε θα μπορούσε να λείπει από το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους και την επετειακή 20η Camera Zizanio με αρθρογραφία, σχολιασμό, ρεπορτάζ, παραμύθια, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών!! Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουμε, εκπέμπουμε και ξεφυτρώνουμε στους δέκτες σας, ελπίζοντας να τους έχετε ανοιχτούς…

Οι ρεπόρτερς της συντακτικής ομάδας του 23ου Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται με βάση τα νέα δεδομένα της εποχής του κορονωϊού! Σε αυτήν την ομάδα συμμετέχουν μικρά και μεγάλα παιδιά, κάθε ηλικίας και ιδιότητας, από τον Πύργο που είναι η κυψέλη μας μέχρι όσο πιο μακρυά μπορούν να φτάσουν τα φτερά μας!

Συμμετέχουμε σ’ αυτό το πιο δημοσιογραφικό εργαστήρι, γιατί επιλέγουμε να εκφραστούμε ελεύθερα και να πούμε τη γνώμη μας, θέλοντας να ακουστεί η φωνή μας και να μεταδοθεί το μήνυμά μας, στο πλαίσιο του πιο δημιουργικού φεστιβάλ! Δυστυχώς μόνο διαδικτυακά φέτος, αλλά πολύ ευρηματικά και διαδραστικά, σας καλούμε μαζί μας στο ταξίδι του Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας και της Camera Zizanio!

Για όσους δε γνωρίζουν, μπορείτε να μας βρείτε:

*Στο διαδίκτυο στο www.zizanionews.wordpress.com, (όσοι αναπαράγουν τα άρθρα μας παρακαλούνται να αναγράφουν την πηγή και να δίνουν το link μας)

*Έντυπα στις σελίδες της εφημερίδας «Πρωινή».

*Να ακούτε τις συζητήσεις με τους καλεσμένους μας στις ραδιοφωνικές εκπομπές του Zizanio Radio μέσα από τη συχνότητα του Melting Pot Τhe Radio Show on Vox 103.3 (καθημερινά από 30/11 – 4/12/2020 και ώρες 3-5μ.μ.).

*Οι συνεντεύξεις και τα ρεπορτάζ του εργαστηρίου μας ανεβαίνουν στο κανάλι μας στο ΥouΤube.

Τα πρώτα άρθρα και ρεπορτάζ ανέβηκαν, περιμένουμε και τα δικά σας στο zizanionews@gmail.com!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος