FOLLOW US: facebook twitter

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον νέο του χώρο στην οδό Κανάρη στον Πύργο

Ημερομηνία: 19-04-2021 | Συντάκτης:
Μέρες Πάσχα στηρίζουμε τις δράσεις του για να χαμογελάνε τα παιδιά…
-Χειροποίητες λαμπάδες, είδη δώρων και όμορφα αντικείμενα μας περιμένουν στο νέο εκθεσιακό του χώρο

Στο κέντρο του Πύργου, στην οδό Κανάρη 3, θα χτυπά πλέον η καρδιά του Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” που θα λειτουργεί και σαν εκθεσιακός χώρος , ειδικά αυτές τις ημέρες,  με το καθιερωμένο του μπαζάρ, για τις Πασχαλινές αγορές μας. Με υπέροχες και μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες και όμορφα δώρα για τα παιδιά αλλά και για το σπίτι, για να μπορέσει με την στήριξη όλων μας να στρώσει το πιο ωραίο Πασχαλινό τραπέζι για αμέτρητα παιδιά και να σκορπίσει χαμόγελα!

Το νέο ορμητήριο του Χαμόγελου του Παιδιού στον Πύργο, έναν πραγματικά καταπληκτικό χώρο φτιαγμένο με πολύ αγάπη, τρυφερότητα  και μεράκι με τη στήριξη των πολυάριθμων φίλων του οργανισμού παρουσίασαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου, που ξεκίνησε τη δράση του και στον νομό Ηλείας το Σεπτέμβρη του 1997, διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 24 χρόνων, υπερασπιζόμενο τις ανάγκες αλλά και τα δικαιώματα των παιδιών.  Ο  Γιάννης Λαμπρόπουλος η ψυχή του Συλλόγου και ταμίας του Δ.Σ του Οργανισμού,  μαζί με την Χριστίνα Γκότση-  η υπεύθυνη του εθελοντικού δημιουργικού εργαστηρίου και την κοινωνική λειτουργό  του “Χαμόγελου του παιδιού” Κατερίνα Λιακοπούλου.

https://olympianews.gr/images/draseis/IMG_20210416_095852.jpg

Όπως εξήγησαν στο νέο  χώρο της οδού Κανάρη,  στεγάζονται το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, οι Διοικητικές Υπηρεσίες, το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι, το Τμήμα Εμπορικών Ειδών και  το Τμήμα των  Εθελοντών, όπου και θα λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2621081040.

Παράλληλα, θα συνεχίζει την λειτουργία του και ο χώρος  του Χαμόγελου που όλοι γνωρίζουμε στην οδό  Αραχώβης 3, , το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, το οποίο στεγάζεται σε κτίριο που έχει παραχωρηθεί από την Τράπεζα Eurobank. Στο συγκεκριμένο  κτίριο  θα στεγάζονται το Τμήμα Κοινωνικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης και η Τράπεζα ειδών του Οργανισμού ( ρούχων, τροφίμων κλπ) . Ο χώρος λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9.00-17.00 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2621024080.

Ο κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος,  αναφερόμενος στο νέο “σπίτι» του Χαμόγελου επισημανε οτι «Το Χαμόγελο στον Πύργο απέκτησε ένα πολύ όμορφο νέο χώρο. Πρόκειται για έναν χώρο που διαμορφώθηκε με την βοήθεια των ανθρώπων που είναι χρόνια δίπλα μας όπου οι υπηρεσίες προς τα παιδιά θα γίνουν πιο ευχάριστες και πιο ξεκούραστες. Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς που βοήθησαν, ώστε τα προβλήματα των παιδιών να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε. Δεδομένου ότι η κοινωνία ζει κάτω από πρωτοφανείς και περίεργες συνθήκες, πιστεύουμε πως όλοι θα συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα ο κόσμος θα βοηθήσει με είδη πρώτης ανάγκης, με τρόφιμα, με ό,τι ο καθένας μπορεί” Καταλήγοντας τόνισε ότι  ανάγκη για βοήθεια είναι επιτακτική” και έκανε έκκληση στον κόσμο να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα των παιδιών και των οικογενειών που έχουν ανάγκη. Τέλος κάλεσε τον κόσμο τούτες τις Πασχαλινές μέρες να στηρίξει με τις αγορές του από το Χαμόγελο του Παιδιού τις δράσεις του Οργανισμού.

https://olympianews.gr/images/draseis/IMG_20210416_100628.jpg

Από την πλευρά της η κοινωνική λειτουργός του “Χαμόγελου του παιδιού” Κατερίνα Λιακοπούλου, ανέφερε πως ο χώρος αυτός προϋπήρχε και μετακόμισαν όλες οι υπηρεσίες του οργανισμού εκεί, ενώ έκανε σαφές πως το Κέντρο Στήριξης  Παιδιού και Οικογένειας (στην οδό Αραχώβης 3, κάτω απ’το Επαρχείο) εξακολουθεί να υπάρχει και να λειτουργεί Τρίτη και Πέμπτη 9:00 με 17.00.

” Είμαστε εδώ για όλο τον κόσμο, 24 χρόνια τώρα το Χαμόγελο στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες  κι όποιον  πραγματικά μας χρειάζεται, με δωρεάν και άμεσες υπηρεσίες, με αξιοπρέπεια και εχεμύθεια. Ο χώρος μας είναι ανοιχτός, και αυτός με τα εμπορικά είδη, που τίθενται προς πώληση, για την οικονομική ενίσχυση του Χαμόγελου και φυσικά να γνωρίσουν από κοντά το “Χαμόγελο του Παιδιού”, τι κάνει και τι προσφέρει”.

Τέλος , η Χριστίνα Γκότση, η υπεύθυνη του εθελοντικού δημιουργικού εργαστηρίου, ανέφερε ότι ο κόσμος μπορεί να επισκεφθεί τον νέο χώρο  και να αγοράσει διάφορα είδη που διατίθενται, είτε πασχαλινά είδη, λαμπάδες, αλλά και όλο τον χρόνο επιλέγοντας το χαμόγελο του Παιδιού για τις ιδιαίτερες στιγμές τους με είδη γάμου και βάφτισης, όπως μπομπονιέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 17:00.

Τέλος  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις που από το Σεπτέμβριο 1997 έως και σήμερα βρίσκονται σταθερά δίπλα του στηρίζοντας απλόχερα την προσπάθεια και το έργο του για ακόμη περισσότερα παιδικά Χαμόγελα, όπως και όλους τους εθελοντές που προσφέρουν την ψυχή τους για να χαμογελάνε τα παιδιά…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος