FOLLOW US: facebook twitter

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς η Ο.Α.Λ.Π. διοργανώνει Φεστιβάλ Αναρρίχησης Βράχου στον Καϊάφα

Ημερομηνία: 21-04-2022 | Συντάκτης:

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς 30/4 – 2/5 (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) η Ο.Α.Λ.Π. σκοπεύει να διοργανώσει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης και του Δήμου Ζαχάρου, Φεστιβάλ Αναρρίχησης Βράχου στον Καϊάφα.

Στο φεστιβάλ θα προσκληθούν να συμμετάσχουν αναρριχητές από τα αδελφά σωματεία ολόκληρης της Πελοποννήσου της Αθήνας και άλλων περιοχών.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες και το πλήθος των συμμετεχόντων, αλλά σε γενικές γραμμές θα λάβουν χώρα τα εξής:

👉 Σπορ Αναρρίχηση Βράχου Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ αναρριχητές από όλα τα μέρη θα σκαρφαλώσουν στις 30 διαδρομές διαφόρων βαθμολογιών ενώ θα υπάρξει μέριμνα ώστε συγκεκριμένες ώρες να δοκιμάσουν την αναρρίχηση και επισκέπτες από την περιοχή.

👉 Μπουλντερινγκ Ακριβώς δίπλα στο δρόμο σας περιμένει ένας αρνητικός δύσκολος βράχος! Φέρτε τα στρωματάκια σας.

👉Διάνοιξη νέων διαδρομών Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα διατεθούν σε έμπειρους αναρριχητές βύσματα απο την Lappas Climbing Bolts για το “κάρφωμα” νέων διαδρομών!

👉Παράλληλα, εφόσων οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν δράσεις ανάδειξης του φυσικού πλούτου της Ζαχάρως με την διεξαγωγή εκδρομών στο Φαράγγι της Αρήνης, Sup και Καγιάκ στην Λίμνη Καϊάφα, Ορειβασία έως την Ιστορική Σασαλότρυπα, επίσκεψη στα φημισμένα Θερμά Λουτρά Καϊάφα αλλά καί τίς παραλίες του Κυπαρισσιακού Κόλπου.

👉Ο Δήμος Ζαχάρως ανταποκρινόμενος στο αίτημα μας για υποστήριξη (το οποίο ομολογουμένως έγινε την τελευταία στιγμή) κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μας παράσχει ηλεκτροδότηση και ηχητική κάλυψη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος