FOLLOW US: facebook twitter

Το “τελευταίο αντίο” χθες το μεσημέρι στην Αμαλιάδα για τον Γιώργο Κουτσούμπα

Ημερομηνία: 08-03-2023 | Συντάκτης:

Κηδεύτηκε πάνδημα ο άτυχος μηχανοδηγός των Τεμπών σε κλίμα απέραντης θλίψης

Βαρύς και πένθιμος ο ουρανός χθες το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, λες και τα στοιχεία της φύσης συνηγορούσαν στην απέραντη λύπη που πλανιόταν στην ατμόσφαιρα, όπου σύσσωμη η τοπική κοινωνία συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο 59χρονο μηχανοδηγό της μοιραίας αυτοκινητάμαξας που έχασε τη ζωή του άδικα στην τραγωδία των Τεμπών. Παρά την καταρρακτώδη βροχή ο Ιερός Ναός του Αγίου Τρυφωνος, από νωρίς είχε κατακλυστεί μέσα και έξω στον περίβολο της εκκλησίας από ένα πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλους και συντοπίτες του άτυχου Γιώργου Κουτσούμπα αποτίοντας φόρο τιμής στον δικό τους άνθρωπο, έναν ακόμα από την τραγική λίστα των 57 θυμάτων του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού ατυχήματος της χώρας.

Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ, Αθανάσιου τελέστηκε στις 3 το μεσημέρι, η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Αγνή και οι κόρες του Αθανασία, Χριστίνα και Ιωάννα που στέκονταν απαρηγόρητες δίπλα από το σφραγισμένο φέρετρο, με ένα τεράστιο “γιατί” να πλανάται στο βλέμμα τους. Ο πόνος βαθύς για τον άδικο χαμό του συντρόφου και πατέρα, απαρηγόρητη όλη η οικογένεια, η μια προσπαθούσε να δώσει κουράγιο στην άλλη.

Στον περίβολο της εκκλησίας πολλά ήταν τα στεφάνια για τον Γιώργο Κουτσούμπα, μεταξύ των οποίων και εκείνο από την εταιρία της Hellenic Trains, ενώ ο κόσμος περίμενε την έξοδο της σορού προς το κοιμητήριο, την οποία συνόδεψε με πένθιμα εμβατήρια η Φιλαρμονική του δήμου Ήλιδας.

Ο Γιώργος Κουτσούμπας, ήταν ένας εξαίρετος οικογενειάρχης, πατέρας τριών κοριτσιών, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στα τρένα από τον ΟΣΕ στην Ηλεία και έφυγε μετά από χρόνια λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε στον Οργανισμό βρίσκοντας θέση στο δυναμικό της Hellenic Train. Με κάθε ευκαιρία ερχόταν στην Αμαλιάδα όπου κατοικεί μόνιμα η οικογένειά του, η γυναίκα του και η μικρότερη κόρη του αφού τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια του σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κουτσούμπα.

Φωτογραφίες Kristo Defrim Hasa


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος