FOLLOW US: facebook twitter

Το ταξίδι στην Αίγυπτο, η Μαρέβα και μια προαναγγελία εξώδικου μέσω του Μαξίμου

Ημερομηνία: 10-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Πριν λίγες ώρες το Documento μέσω δημοσιεύματος του το οποίο βασιζόταν, κατά το ίδιο, σε άλλα δημοσιεύματα του αιγυπτιακού Τύπου ρωτούσε αν ισχύουν οι αναφορές για την παρουσία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην Αίγυπτο τη Δευτέρα. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επίσημη απάντηση προς την εφημερίδα μέσω του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στην οποία προαναγγέλλεται ότι «η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος». Παράλληλα, το γραφείο Τύπου υποστηρίζει ότι το ταξίδι στο οποίο αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήταν η επίσημη επίσκεψη της κα Μητσοτάκη στην Αίγυπτο πριν 16 μήνες.

Με δημοσιεύμα της η εφημερίδα Documento, επικαλούμενη άλλα άρθρα του αιγυπτιακού Τύπου, καλούσε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη να απαντήσει αν ισχύουν αναφορές ότι η ίδια βρισκόταν στην Αίγυπτο τη Δευτέρα.

Με ανακοίνωση του το πρωθυπουργικό γραφείο απάντησε στο δημοσίευμα υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για παλιά επίσκεψη της κας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και προανήγγειλε ότι η ίδια θα προχωρήσει σε εξώδικη διαμαρτυρία κατά του κ. Βαξεβάνη «απαιτώντας να ζητήσεις δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος».

Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού:

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου!

Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.  Επισυνάπτουμε Δελτίο Τύπου και Φωτογραφία από την επίσκεψη στις 8 Οκτωβρίου 2019»

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει μάλιστα πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη είχε κάνει την επίσκεψη το 2019, κάτι που αναφέρει και το άρθρο με το ερώτημα του Documento.

Σύμφωνα με το Documento τα ερωτήματα για την παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο προέκυψαν μετά από δημοσιεύματα του αιγυπτιακού Τύπου. Στα συγκεκριμένα μάλιστα άρθρα που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν πως «επισκέφτηκε χθες Δευτέρα» ενώ η επίσκεψη που είχε γίνει το 2019 ήταν Τρίτη.

Τα δημοσιεύματα του αιγυπτιακού Τύπου έτσι όπως τα παρουσίασε η εφημερίδα  Documento:

Ας σημειωθεί πως μετά την ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού η ιστοσελίδα https://see.news/ αφαίρεσε το άρθρο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί:

Πηγή: thepressproject.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος