FOLLOW US: facebook twitter

Το στοίχημα του τρένου

Ημερομηνία: 28-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης έχει επιλέξει να μη λειτουργεί υπερσυγκεντρωτικά αλλά να αναθέτει δύσκολα εγχειρήματα στους συνεργάτες του ανά νομό, προκειμένου να γίνεται δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκάλυψε απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Πρωινής, η επαναλειτουργία του τρένου είναι επί της ουσίας το προσωπικό στοίχημα του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας το έχει ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων, για αυτό και μέσα σε τρεις μήνες έχει κάνει δύο συναντήσεις και έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Θανάση Κοτταρά, με τον οποίο διατηρούν πολύχρονη φιλία και είναι συμπατριώτες με τη στενή έννοια του όρου (δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αμφότεροι, Γραίκα ο πρώτος, Διάσελλα ο δεύτερος).

Να μην κρυβόμαστε, είναι δύσκολο εγχείρημα, αφού θέλει εξασφάλιση χρηματοδότησης, αποτελεσματική συνεργασία με τους δήμους για τις διαβάσεις και να αποκτήσουν ξανά οι πολίτες σιδηροδρομική κουλτούρα, την οποία κάπου στα μέσα του ’90 (κακώς) την εγκατέλειψαν.

Όμως η προσπάθεια είναι ήδη σε εξέλιξη και τα πρώτα βήματα γίνονται σταδιακά.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 28/9/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος