FOLLOW US: facebook twitter

Το σημείωμα του εκδότη: Εκλογές ενόψει (3)

Ημερομηνία: 20-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Σχόλια
Το Σαββατο (7μ.μ.) στον Πύργο ο Στάθης Καννής ξεδιπλώνει τους στόχους μιας μεγάλης-ανατρεπτικής πορείας!
-Σε κοινή πορεία… να μιλήσουμε… να συνεργασθούμε… να πετύχουμε!

Κομβικό σημείο μιας μεγάλης πορείας προς την εκλογική επιτυχία, που ήδη διαφαίνεται ηχηρή αλλά και ικανή να κάνει την ανατροπή δεδομένων στο δήμο Πύργου, αποτελεί η συγκέντρωση που διοργανώνει ο συνδυασμός «Μπορούμε» το Σάββατο το απόγευμα στις 7.00 στο συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο.

Πρόκειται για μια συγκέντρωση ανοικτή που μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε πολίτης, συμμετέχοντας ουσιαστικά σε μια διαδικασία διαλόγου και εποικοδομητικής συζήτησης που έχει ως στόχο να δούμε επιτέλους μια πόλη σύγχρονη, δημιουργική και πραγματικά ανεπτυγμένη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Στάθης Καννής, με τα στοιχεία της εμπειρίας, του ρεαλισμού, της μεθοδικής δουλειάς και της επιμονής που τον διακρίνουν, είναι έτοιμος να καταθέσει μαζί με τους συνεργάτες του τη δική του πρόταση για τον Πύργο που θέλουμε, τις δημοτικές ενότητες που επιδιώκουμε και τον τρόπο με τον οποίο όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε για να πάμε τον τόπο μας ψηλά!

Έτσι θέλουμε το δήμο μας!

Ο Στάθης Καννής δίνει από την πρώτη στιγμή το σύνθημα της αλλαγής. Με στάση σαφή και ξεκάθαρη μπροστά στους συμπατριώτες του, τονίζει την αναγκαιότητα σοβαρότητας και αξιοπιστίας σε ένα δήμο που έχει χάσει τον προσανατολισμό του, δεν μπορεί τα τελευταία χρόνια να επιδείξει κανένα μεγάλο έργο και δυσκολεύει τη ζωή των ίδιων των πολιτών που στερούνται ακόμη και τα αυτονόητα ως προς την εξυπηρέτηση τους.

«Τέτοιο δήμο δεν το θέλουμε», έχει επισημάνει αρκετές φορές ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπορούμε». Τον χαρίζουμε σε εκείνους που τον έφεραν στην οπισθοδρόμηση… Είναι καιρός να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης Δήμου και δημοτών, να παλέψουμε συλλογικά σε ένα περιβάλλον που θα μας κάνει δραστήριους, αλληλέγγυους και συμμέτοχους τόσο στα απλά, όσο και στα μεγάλα θέματα του τόπου. Να αφήσουμε τις… γκρίνιες στο παρελθόν και να πορευθούμε με συνεννόηση και αποτελεσματικότητα σε ότι και αν κάνουμε στο μέλλον.

Οι υποψήφιοι πανέτοιμοι…

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης του Σαββάτου, θα γίνει και η παρουσίαση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, πρόσωπα πανέτοιμα να δώσουν τη «μάχη» των εκλογών, γνωρίζοντας και βιώνοντας τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Ο συνδυασμός «Μπορούμε» εξασφαλίζει την ανανέωση και την εμπειρία στο πλέον υποδειγματικό εγχείρημα που θέλει τη γνώση, τη νεανική φιλοδοξία και πάνω απ’ όλα την πίστη και την αποφασιστικότητα της αλλαγής στο δήμο Πύργου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος