FOLLOW US: facebook twitter

Αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο με… άρωμα Ηλείας!: Το Σάββατο στην εκπομπή του Σ. Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» όπου συμμετέχουν ο Γ. Τζουανόπουλος και ο Γ. Αδαμόπουλος

Ημερομηνία: 02-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Ένα σπουδαίο αφιέρωμα στον μεγάλο στιχουργό και ποιητή Κώστα Βίρβο θα προβληθεί στην εκπομπή ”Στην υγεία μας ρε παιδιά” στο Skai το προσεχές Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή θα είναι μεγάλοι έλληνες καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Κώστα Βίρβου και μεταξύ των προσκεκλημένων θα είναι και δύο Ηλείοι. Ο στιχουργός και δημιουργός της Γιορτής των αποδήμων στα Μακρίσια Γιάννης Τζουανόπουλος και ο Πυργιώτης ταλαντούχος ερμηνευτής Γιώργος Αδαμόπουλος  που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε μεγάλες συναυλίες  και αφιερώματα που διοργανώνει στην Αθήνα ο Γ. Τζουανόπουλος.

Θυμίζουμε βεβαίως ότι ο Γιάννης Τζουανόπουλος είχε πραγματοποιήσει και στα Μακρίσια ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο, αλλά και κατ επανάληψη στην Αθήνα, το 2016 δύο βραδιές στο Βεακιο και πέρυσι είχε διοργανώσει την μεγάλη συναυλία στο Φιλολογικό Όμιλο Παρνασσού για τον αείμνηστο στιχουργό.  Σε αυτήν μάλιστα είχε τραγουδήσει ξανά ο Γιώργος Αδαμόπουλος ο οποίος για την νέα του παρουσία το Σάββατο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου αναφέρει ότι «

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες και να τραγουδώ για δεύτερη φορά μετά τη μεγάλη συναυλία στο Φιλολογικό Όμιλο Παρνασσού τον μεγάλο Στιχουργό.Ευχαριστώ την οικογένεια Βίρβου και τη παραγωγή της εκπομπής για την πρόσκληση!»

Στο αφιέρωμα τραγουδούν μεταξύ άλλων ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Λάκης Χαλκιάς, η Μαρία Σουλτάτου κ.α. ενώ στον Κώστα Βίρβο θα αναφερθεί ο Γιάννης Τζουανόπουλος όπως και η κόρη του Μαρία Βίρβου που έχει γράψει και την αυτοβιογραφία του πατέρα της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος