FOLLOW US: facebook twitter

Το Σάββατο η σύσκεψη φορέων για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας – Συγκαλείται εκ νέου από τον δήμο Ήλιδας και τον Ιατρικό Σύλλογο

Ημερομηνία: 30-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Τα προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο Αμαλιάδας το τελευταίο διάστημα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης φορέων που προγραμματίζει για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Ήλιδας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας (Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας). Η σύσκεψη αυτή είναι εξ αναβολής, είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Παρασκευή αλλά αναβλήθηκε λόγω των προβλημάτων με τις καιρικές συνθήκες και έτσι προγραμματίστηκε εκ νέου για το Σάββατο με μοναδικό θέμα  «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ».

Αφορμή για την σύσκεψη είναι όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες που έχουν ως αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία του, ενώ έχουν προηγηθεί σχετικές ανακοινώσεις από τον Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου αλλά και από την Ένωση γιατρών. Μάλιστα ο Σύλλογος εργαζομένων με την πρώτη αναβολή της σύσκεψης, είχε αποφασίσει να μεταβεί στον χώρο της συνεδρίασης και να προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας, θέτοντας παράλληλα συγκεκριμένα ερωτήματα, απαιτώντας απαντήσεις από την διοίκηση για τα κακώς κείμενα που έχουν οδηγήσει σε αποδυνάμωση το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Έτσι θεωρείται σίγουρο ότι θα συμμετέχει στην σύσκεψη φορέων του Σαββάτου, όπως και η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος