FOLLOW US: facebook twitter

Το Σάββατο 22/02 η συνεστίαση για την Ημέρα Σκέψης

Ημερομηνία: 20-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Κάθε χρόνο, την 22α Φεβρουαρίου, οι Πρόσκοποι όλου του κόσμου γιορτάζουν την «’Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης», στη μνήμη των γενεθλίων του ιδρυτή του Προσκοπισμού και είναι αφιερωμένη στις Πανανθρώπινες Αξίες, στην Παγκόσμια Φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γης, όμως πάνω από όλα να θυμηθούν και να επαναβεβαιώσουν, νεώτεροι και παλιοί, την προσφορά τους στον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Στην περιοχή μας, προετοιμάζονται σειρά εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την συνεστίαση που θα γίνει ανήμερα Σάββατο, 22α Φεβρουαρίου και ώρα 8,30μμ′ στο κέντρο ”Τεντζερέδια του Ζαχαρία” και καλούνται να λάβουν μέρος σ΄ αυτή οι Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι και οι φίλοι του Προσκοπισμού της περιοχής.

Στη διάρκεια, της πάντα επιτυχημένης  αυτής συνεστίασης-θεσμό, θα απονεμηθεί τιμητική  πλακέτα στον επί σειρά ετών βαθμοφόρο και Πρόσκοπο Έθνους κ. Βασίλη Κανελλακόπουλο και διπλώματα, όπως κάθε χρόνο, σε όσους έχουν προσφέρει στην τοπική και στην Ηλειακή Προσκοπική κίνηση ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν την αποκριάτικη αυτή βραδιά, με την εξαιρετική και γεμάτη εκπλήξεις, ορχήστρα του κέντρου.

Δηλώσεις συμμετοχής, έγκαιρα, στους κ.κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Ανδρέα Γιατρά και Τάκη Καλαμπρέζο, καθώς και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, στους βαθμοφόρους και στα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος