FOLLOW US: facebook twitter

Το Σάββατο η απόφαση για τα τοπικά

Ημερομηνία: 09-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Σίγουρη θεωρείται η οριστική διακοπή και ακύρωση της σεζόν

Αύριο, Σάββατο, θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και ένα από τα θέματα τα οποία θα συζητήσει είναι η συνέχιση ή όχι των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Η Ε.Ε. της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει το αν θα διεξαχθούν ή όχι και το επικρατέστερο σενάριο είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η οριστική διακοπή και η ακύρωση της σεζόν.

Εξάλλου, με τη νέα προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. και αφορά τις αποφάσεις για την Γ’ Εθνική, έχει υπάρξει μέριμνα ώστε φέτος να μην λάβει χώρα κανένας προβιβασμός από τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στη Γ΄ Εθνική, με στόχο την μείωση των ομάδων της κατηγορίας.

Η παράγραφος ΣΤ του Άρθρου 17Α αναγράφει τα εξής: «Στην περίπτωση που η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίσει την μη διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων των ΕΠΣ, θα καταργηθεί η παράγραφος 15.3 και δεν θα υπάρξει προβιβασμός καμίας ομάδος από την πρώτη κατηγορία των ΕΠΣ στην Γ΄ Εθνική, αφού δεν θα υπάρχουν πρωταθλήματα και νικητές για να προβιβαστούν και με στόχο την μείωση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής και την δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Ως εκ τούτου, τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αναμένεται αύριο και επίσημα να διακοπούν οριστικά και η σεζόν να θεωρηθεί μη γενόμενη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος