FOLLOW US: facebook twitter

Το Σάββατο η 10η Χορωδιακή Συνάντηση Πύργου – Στον Απόλλωνα από την Μικτή Χορωδία Πύργου με τη συμμετοχή Κερκυραϊκών χορωδιών

Ημερομηνία: 21-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η Μικτή Χορωδία Πύργου πιστή στους σκοπούς της ίδρυσής της, που είναι η ανάπτυξη και προώθηση των μουσικών επιδιώξεων των μελών της, με γνώμονα την πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ενίσχυση της πόλης μας, διοργανώνει την 10η Χορωδιακή Συνάντηση Πύργου το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων».

Συμμετέχουν η Μικτή Χορωδία Πύργου, η Χορωδία Κερκυραϊκή Εστία Αθηνών «Ιονίου Φωνές» και η Χορωδία και Μαντολινάτα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Κέρκυρας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο θα απολαύσει μια από τις πιο ωραίες χορωδιακές βραδιές.  Εκτός από την δική μας Μικτή Χορωδία Πύργου που είναι πλέον καταξιωμένη και έχει δώσει δείγματα γραφής, είναι γνωστό ότι η Κέρκυρα διαθέτει από τις ωραιότερες χορωδίες που υπάρχουν στην Ελλάδα, με σημαντική παρουσία και πολλές διακρίσεις σε διεθνή χορωδιακά φεστιβάλ με ρεπερτόριο Επτανησίων συνθετών και Ελλήνων συνθετών που αγαπάμε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος